Jump to content

ForceAttack

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    На дизел

Последни посетители

954 профилни разглеждания

ForceAttack's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Преди няколко дена беше изчистен с машина ,но пак без резултат
  2. Здравейте колеги, Искам да ви попитам във Варна знаете ли къде мога да си премахна DPF филтъра качествено (да не се прецака нещо) ,тъй като моят е заминал?Пробвах с добавки,чистене не помогнаха и на диагностиката излезе ,че е заминал.
  3. Здравей,търся десен халоген и решетката, която се намира пред него за Audi A3 8L facelift
  4. Здравей , имаш ли налична предна лява босе тонколона за ауди а3 8l в добро състояние.
  5. Здравей Колата е audi a6 4f avant 2008 година. Tрябва ми голямата решетка отпред (колата е с дист-троник +парктроник) и опорната греда която е зад предната броня.
  6. http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/lg/spirit-h420-p271429937/ Извит екран ,малък по размер Андроид 6.0 и е на приемлива цена
  7. Здравей. При а3 тези дисплеи са много редки и имат бордкомпютър Черното място е за показване на станции/музика, заради CD-то тъй като колата ,която си посочил е без заводско CD няма как да ти изкара данни на дисплея и затова е черно. това износване лесно ли се ремонтира? По-добре да го направи човек ,който разбира. Ето горе долу за какво става на въпрос кое точно се сменя и колко струва? Дисплеят който е около 100-200 лева има ли алтернативи на оригинала? Китайците са измислили всичко ,но доколкото съм запознат с техните когато светне малко слънце и нищо не се вижда доколко е проблем да се ползва така? Проблем никакъв. Въпрос на лично предпочитание.Аз лично си карам с такъв
  8. Здравей колега, има ли налични маслен и горивен филтър на ауди а3 8l 1,9tdi 131кс asz на knecht , man.
  9. Извинявам се за главоболията които създадох. Кабела е от склад66 (HEX-USB+CAN) за 100 лева и използвам Vag-com версия 15.4.7.
  10. Има ли някой който е подкарал vcds с windows 10? След като свържа кабела в USB-то не го разпознава лаптопа.
×
×
  • Create New...