Jump to content

stefan112

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stefan112

  1. Така колеги всичко точно но колата ми е преди фейса с два пина на аербега на седалката (жълто зелен и жълто син) а новите седалки са с три пина това са цветовете от инсталацията на другата кола (кафяв бял и зелен) какво се прави в този случай? Благодаря ви!
  2. stefan112

    Темпомат помощ!

    Колеги трябва ми схема за темпомат а8 д2 4.2 от първите 4-ри степенен автомат. Ще се слага на ауди а6 с5 2.8 пак с жило на газта. Благодаря ви!
  3. Колега когато ти е удобно можеш ли да ми се обадиш 0898575505
  4. stefan112

    Мулти волан и RNS-C

    Имам същия проблем дайте решение на проблема! Колата ми е преди фейса а сложих този волан и не иска да работи!
  5. 60 лева след много търсене и 2 който не работеха иначе има за по 120 до 160 лева в olx но за мен това са много пари!
  6. Снимката е примерна! Огледалото работи благодаря ти за помощта колега KCV
  7. Ето това е схемата която ми е даде колегата KCV аз не виждам нищо общо
  8. По схемата не видях нищо общо като цветове на кабелите!
  9. Здравейте, колеги намерих си електрохроматично огледало от с5 2003г. и искам да го подкарам на моята кола но незнам кой пин къде трябва да отиде а те са: Pin1-черен Pin2-кафяв Pin3-син с червена лента Pin4-лилав с бяла лента Pin5-лилав Pin6-кафяв с черна лента Това са пиновете от буксата от инсталацията на колата която се щрака в огледалото
  10. Това е което взех.. Трябва ми зумерчето ако някой го има да пише. Моля ако някой има схема на пиновите на модула или ги знае да помага..... Благодаря ви!
  11. А тая кола с кой волан е
  12. Моля..прати снимки на волана ти
  13. Да... Ще стане... И буксата му вземи с десетина сантиметра кабели... Тази кола най вероятно има и телефон
  14. Да Не... Само махни плюсовата клема на акумулатора!
  15. Това ти е масления охладител. Сваля се масления филтър и вътре е с гайка, зад него има уплътнение но то е да не тече масло на земята. За да влезе масло във водата от там трябва да е спукан, което ме съмнява най-вероятно е гарнитурата на главата
  16. Колеги, продължавам с добавянето на екстри към колата ми ауди а6 ц5 1998година.Искам заден парктроник какво ми трябва за да го подкарам.И ако някой има всичко нужно да пише да се разберем за цена. Благодаря ви!
  17. Трябва ти волан лентовия кабел с букси(те са две ти инаш една на твоя лентов кабел ) и модула с букса и 2 метра кабел г/д. Има разлика в лентовия кабел но махаш твия и слагаш нивия няма преправия.... Като си ги събереш пиши и ще помагам.Коя година ти е колата?
  18. Подкарах го, ако някой има нужда от помощ да пише....
  19. Много ти благодаря за информацията
  20. Не ми е останало време... Лентовия кабел и волана съм ги сложил събота или неделя, ще се мъча с кабелите
  21. Имам ваг ком и мога да следя температурата не е проблем.. Какво се прави след това
  22. Колеги, появи ми се теч на масло от тръбичките към водния радиатор, как да долея нужното загубено количество ПС: zf 5hp19 1060030004 теча е спрян, кутията е обслужвана наскоро.. Благодаря ви!
  23. Баси върви като 1.8 125коня а гори като s8 360 коня има нещо сбъркано..... Казан
  24. Незнам само искам да знам колко е объркана работата.... Факт, че коша "върви"...а6 ц5 седан ръчка 1.8т 150коня +чип, а мойта вече с доста агресивен чип "за да тръгне малко" до 140км. Задния номер не му го виждах ПС: автомат, автомат ама по настройки трябва да съм над 210коня и да ме направи смешен.....!
×
×
  • Create New...