Jump to content

Veli_907

Members
  • Мнения

    174
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 2.5 V6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Veli_907's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Може. Така съм го взел , в тази конфигурация. Не отричам, че може и да се присадена ръчката. Но си работи перфектно.
  2. Имаше някаква тема тук със самоделни истории... Иначе да - убеждават ме някакви хора, че това дето го карам не съществува. Ми 180 на предно е. Че е рядка комбинация - рядка е, то попринцип ауди на предно не е най-топ офертата и хората си търсят куатрото, което е един най-големите плюсове на марката, но все пак.. го има.
  3. Само един с издадена фактура от тях да отиде при НАП и ще стане цирка...
  4. 132kw 180 кончета си е реално. А ти на какво вярваш и на какво не....абсоютно все ми е тая! Да доказвам нещо на теб ли? Казвам ти какво е - 132kw 180hp 2.5 V6 TDI 6 степенна ръчна чисто предно, никакво quattro. Като реша, че искам куатро ще си взема с куатро. А ти на какво ще вярваш и на какво не си е твое мнение и право.
  5. 180 си има на предно, колкото и да е рядко. Не е 150. Едното ти е 132kw, другото - 110. И е ръчка, чиста ръчка. Автомат не карам, не искам. За кратко време съм имал Passat автомат, не съм видял лошо от него, просто ми е скучно. Свикнал съм с двата крака и дясната ръка на лоста, имам чувсвото, че не управлявам аз иначе. Иначе не беше лоша колица, дадох я за колко я взех. 3К ми бяха достатъчни да разбера , че автомата не е моя приятел. Горивния и при мен е Bosch. Такъв съм избрал при обслужването декември. От филтри никакво пестене (и от квото и да е с тоя мотор). Особено горивен.
  6. Има. Ся кой излезе незнаещия? 180 ръчка и предно. Факт.
  7. Да си кара каквото поиска - избора е личен, финансите са си лични. Не ме бърка кой какво кара. Но да ми прави друг собствените сметки и да ми казва кое е хубаво и кое - не... ако бях вземал колата за далавера щеше да е 1.9, щото се продава. Същата с 1.9 110 се продаде скоро тук за около 5 бона. 2.5 върви на два пъти по-ниска цена и я плащаш с обслужването почти още един път (ако обслужиш за 2620 лв. по оферта на Порше направо го купуваш втори път). Но това си е осъзнат избор. Ако искам да е продаваемо - 1.9. Не търся да е продаваемо, тая кола (когато и да е това) съм решил да умре в мен и на друг няма да я дам. Така съм го решил. Та ми е все тая.
  8. Автомат не обичам, не е мултитроник със 150-ка ако това си мислиш. 180 предно с ръчка 6-степенна. Ядове никакви. За след 2-3 години ше си търся 4F с ръчка пак, от първите 3.0, че са рядко после след 2007 с ръчка. Годините не ме бъркат (очевидно). Повече ме бърка автомата - не го харесвам (б ил той мулти, типтроник или каквото и да е, ръчката си ми е ръчка).
  9. Щях да питам дали е куатро точно, че се сетих (понеже моята не е).
  10. То си е моя работа... и сега съм му надминал цената. Теб какво те бърка моя джоб? Лично ТЕБ какво те интересува? Типичен сънародник....бърка го чуждата паница и мисли за далавери. Повече с такива жалкари чат - не.
  11. Нямам ядове с ГНП и не виждам защо трябва да имам. Далавераджията...
  12. При положение, че самите Порше не са направили нищо по въпроса, или пък на самите VAG не им се занимава... А и кола не съм вкарвал там. Не ми е дори в града. Плюс това те няма и да вземат стария A6, хората цели Кайени и Q7-ци "спират" от "поддръжка"... само с дебели портфейли се занимават...
  13. Ама кой ги хвали? Ти да виждаш хвалба? Хвалба е, че съм казал, че нямам проблеми ли? И да, нямам, малкото които съм имал съм взел мерки. С ГНП ядове никакви не съм имал, ама и под половин резервоар не съм имал. Наясно съм, че VP44 може да си умре както си върви, не е нещо, което не го знам. Що пък "бога" на "душегубите"? Че съм доволен ли? Не съм имал тоя проблем, вероятно някой ден ще го имам. Нямам и заминали кобилици, нямам и надрани валове. Имах само ядове в филтър картерни газове, което уж при 180 не би трябвало да е проблем, но е сменен и от тогава ядове никакви. А тук да седим и да гадаем...да отиде при майстор и да види какво е заминало. Така да се хвърля боб...
  14. Не мога да помогна за проблем, който не съм имал. Ядове с ГНП не съм имал до момента.
  15. Не е сравнено с нищо, давам го за пример. Всеки си прави сам сметката, аз колата за кяр не съм я купил. Просто си ме кефи. Нито очаквам да изкарам пари от нея, нито да я продавам на ниска цена, нито очаквам ниски разходи. Човек си е наясно със всички минуси и плюсове и си прави сметката, моята до момента е вярна. Но да говориш за немотия при тоя разход на 2.5 и цените на частите му..голяма немотия ще е Няма какво повече да обяснявам на човек с различно мислене. Моето мислене не е добра цена, нисък разход и продажба след това. Мисленето ми е - кефи ме, лично на мен ми харесва, парите са си мои и това за мен е ОК. Не всеки мисли за кяр и далавера. Ей тва е проблема на българина, вечно мисли за далавера... Далавери не мисля. Купувам , кефи ме, пръскам си паричките по него както смятам да ги пръскам и след 2-3 години по 4F-ка, която тогава ще е също на 20. И не ме бърка, не ми дреме. Недей ми обяснява кое е далавера.
×
×
  • Create New...