Jump to content

JoroA

Members
  • Мнения

    164
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А3 1.9 TDI 131hp

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

JoroA's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Може и така да е, надявам се, защото не искам да взема втора ръка някоя помпа , а моята да се окаже , че е читава...
  2. От няколко места ми казаха , че сигурно вакуум помпата на централното заключване не работи както трябва... Извадих я, отворих я- няма окислени участъци, отворих моторчето - колелецето е здраво , даже ми се стори доста дебело. почистих буксите с контактен спрей , но пак не работи винаги добре. Нямам и плафони в багажника и на вратите, бутоните за отваряне на багажника не работят, там на буксите има окисление. Освен това и алармата ми почна да се включва когато реши и без някаква причина....Помпата ми е с номер 8D0 862 257 C писах в групи на Ауди, предлагат ми помпи с други букви накрая, но не знам дали ще пасне при мен ,като буквата накрая не е същата ... Казват ми, че ще трябва да се кодира помпата към ключовете, но аз нямам фабрична аларма , външна е и тя командва заключването. Та питането ми е трябва ли изобщо някаква кодировка на помпа , която взема от нета.. Моята , като гледах е без аларма и дистанционно. И ако взема същата трябва ли да правя нещо друго , освен да включа маркучите и кабелите и да работи?
  3. Стъклата не се вдигат и като заключа с ключа и задържа ключа....без алармата да е включена. А и като съм вътре и натисна копчето за заключване не се активира винаги...
  4. Направих диагностика преди малко и ми даде тези грешки на канал 35: Address 35: Centr. Locks Labels: 8D0-862-257.LBL Controller: 8D0 862 257 C Component: ZV-Pumpe D14 Coding: 02049 Shop #: WSC 06435 VCID: 2D2D8AB7F409 3 Faults Found: 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - 01366 - Opened Due to Crash Signal 35-00 - - 00991 - Interior Lights 28-00 - Short to Plus Опитах се да ги изтрия, но не дава да се трият....???
  5. Здравейте,колеги! Колата е Ауди А3 8л 1.9 2001 г. фейслифт 2/3 врати. От скоро имам проблем с ел. стъклата.Когато включа централното заключване и алармата ,ако има отворени стъкла не се затварят автоматично както обикновено. Заключването също понякога не се активира или се заключва само едната врата а пасажерската не.Или пък се отключват вратите но капака на резервоара е заключен.Предполагам проблема може би е в комфорт модула... При диагностика ми наби грешка : 1 Fault Found: 00991 - Interior Lights 28-00 - Short to Plus но не знам дали има отношение това.Отделно ми отказаха и бутоните за отваряне на багажника под бутона за ключа отдолу.Какви може да са възможните причини и къде се намира комфорт модула на колата?
  6. И аз съм си вадил двата фара без да махам бронята, но трябва много да внимаваш да не счупиш нещо.
  7. Благодаря ти много! Много си добър!!!
  8. Това е файла audi a3 file.bin
  9. Мисля, че намерих начин как да достигна лесно до буксата без да разглобявам много.Утре ще пробвам.
  10. Здравейте, Днес пробвах да разчета километража Jaeger с VAG Commander-a но не успях, пробвах на опция Magneti Marelli Shadow 1 - четe до едно място и спря и дотук, после на MM - Direct - там стигна до края , но не излезе ПИН и километри, пробвах на Shadow 2 (TT) - и там чете нещо , но нищо не излезе, после на Shadow 3 (Passat) - там чете и излезе някакъв ПИН с 5 цифри , но не и километрите по табло. Възможно ли е да е разчело пин-а на километража на този канал или този пин не е на километража?
  11. Здравейте, колеги! Реших да сменя предните централни духалки на таблото, понеже на сегашните дясната е със счупени ламели и не могат да се командват от държача за посока. Купих си духалки втора ръка с кабелчета и букса отзад за осветлението им. Успях да издърпам старите, но се учудих , че зад тях няма букса,където да включа новите , а кабелите на старите духалки влизат в една малка дупка в пластмасовите въздуховоди отзад и няма как да ги махна и да ги изключа. Въпроса ми е мога ли да откача тези въздуховоди и да стигна буксата зад тях, където да включа "новите духалки", прадполагам , че има такъв начин без да трябва допълнително да се разглобява нещо???
  12. Това ли е пълната процедура по замяната на старото табло с ново?
  13. Това е новото табло. Това е отзад , има една малка букса в горната част на километража, която мисля, че я нямам на този с който съм.За какво служи тази букса? А самата процедура има ли я описана някъде? Търсих , но нищо подробно не открих.
  14. Поръчал съм си VAG K+CAN COMMANDER 1.4.
×
×
  • Create New...