Jump to content

JoroA

Members
  • Мнения

    164
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от JoroA

  1. Може и така да е, надявам се, защото не искам да взема втора ръка някоя помпа , а моята да се окаже , че е читава...
  2. От няколко места ми казаха , че сигурно вакуум помпата на централното заключване не работи както трябва... Извадих я, отворих я- няма окислени участъци, отворих моторчето - колелецето е здраво , даже ми се стори доста дебело. почистих буксите с контактен спрей , но пак не работи винаги добре. Нямам и плафони в багажника и на вратите, бутоните за отваряне на багажника не работят, там на буксите има окисление. Освен това и алармата ми почна да се включва когато реши и без някаква причина....Помпата ми е с номер 8D0 862 257 C писах в групи на Ауди, предлагат ми помпи с други букви накрая, но не знам дали ще пасне при мен ,като буквата накрая не е същата ... Казват ми, че ще трябва да се кодира помпата към ключовете, но аз нямам фабрична аларма , външна е и тя командва заключването. Та питането ми е трябва ли изобщо някаква кодировка на помпа , която взема от нета.. Моята , като гледах е без аларма и дистанционно. И ако взема същата трябва ли да правя нещо друго , освен да включа маркучите и кабелите и да работи?
  3. Стъклата не се вдигат и като заключа с ключа и задържа ключа....без алармата да е включена. А и като съм вътре и натисна копчето за заключване не се активира винаги...
  4. Направих диагностика преди малко и ми даде тези грешки на канал 35: Address 35: Centr. Locks Labels: 8D0-862-257.LBL Controller: 8D0 862 257 C Component: ZV-Pumpe D14 Coding: 02049 Shop #: WSC 06435 VCID: 2D2D8AB7F409 3 Faults Found: 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - 01366 - Opened Due to Crash Signal 35-00 - - 00991 - Interior Lights 28-00 - Short to Plus Опитах се да ги изтрия, но не дава да се трият....???
  5. Здравейте,колеги! Колата е Ауди А3 8л 1.9 2001 г. фейслифт 2/3 врати. От скоро имам проблем с ел. стъклата.Когато включа централното заключване и алармата ,ако има отворени стъкла не се затварят автоматично както обикновено. Заключването също понякога не се активира или се заключва само едната врата а пасажерската не.Или пък се отключват вратите но капака на резервоара е заключен.Предполагам проблема може би е в комфорт модула... При диагностика ми наби грешка : 1 Fault Found: 00991 - Interior Lights 28-00 - Short to Plus но не знам дали има отношение това.Отделно ми отказаха и бутоните за отваряне на багажника под бутона за ключа отдолу.Какви може да са възможните причини и къде се намира комфорт модула на колата?
  6. И аз съм си вадил двата фара без да махам бронята, но трябва много да внимаваш да не счупиш нещо.
  7. Благодаря ти много! Много си добър!!!
  8. Това е файла audi a3 file.bin
  9. Мисля, че намерих начин как да достигна лесно до буксата без да разглобявам много.Утре ще пробвам.
  10. Здравейте, Днес пробвах да разчета километража Jaeger с VAG Commander-a но не успях, пробвах на опция Magneti Marelli Shadow 1 - четe до едно място и спря и дотук, после на MM - Direct - там стигна до края , но не излезе ПИН и километри, пробвах на Shadow 2 (TT) - и там чете нещо , но нищо не излезе, после на Shadow 3 (Passat) - там чете и излезе някакъв ПИН с 5 цифри , но не и километрите по табло. Възможно ли е да е разчело пин-а на километража на този канал или този пин не е на километража?
  11. Здравейте, колеги! Реших да сменя предните централни духалки на таблото, понеже на сегашните дясната е със счупени ламели и не могат да се командват от държача за посока. Купих си духалки втора ръка с кабелчета и букса отзад за осветлението им. Успях да издърпам старите, но се учудих , че зад тях няма букса,където да включа новите , а кабелите на старите духалки влизат в една малка дупка в пластмасовите въздуховоди отзад и няма как да ги махна и да ги изключа. Въпроса ми е мога ли да откача тези въздуховоди и да стигна буксата зад тях, където да включа "новите духалки", прадполагам , че има такъв начин без да трябва допълнително да се разглобява нещо???
  12. Това ли е пълната процедура по замяната на старото табло с ново?
  13. Това е новото табло. Това е отзад , има една малка букса в горната част на километража, която мисля, че я нямам на този с който съм.За какво служи тази букса? А самата процедура има ли я описана някъде? Търсих , но нищо подробно не открих.
  14. Поръчал съм си VAG K+CAN COMMANDER 1.4.
  15. Здравейте , колеги! Колата е Ауди А3 2001 1.9 TDI 131 ph фейслифт. Имам табло Jaeger половин фис, с дигиталния часовник immo3 ,което съвсем вече отказва и ще го сменям. Намерих си същото с половин фис, с дигиталния часовник VDO но от преди фейса , може би от 1999 г. пак дизелово.Не знам с какво immo е. Въпроса ми е ще стане ли на моята кола и как мога да извлека пина на новото табло и обучение на ключовете. Ако има тема по този въпрос , моля да ме насочите, защото търсих , но само общи неща излизат.
  16. Купувам предна броня за Ауди А3 2001г. фейслифт 1.9 TDI 130 ph, цвят светло сив металик , оригинална.
  17. Проблемът беше решен с копче втора употреба. Можете да триете темата.
  18. Колега, би ли написал по- подробно как се сваля лостчето за мигачите и кората над волана, защото и аз имам подобен проблем и има вероятност и при мен проблема да е в лостчето...
  19. Здравейте, От 1 седмица мигачите не работят както трябва, цъкат 1-2 пъти и спират или някой път изобщо не се включват. Свалих копчето за аварийни /мигачи и почистих релето за мигачите с малка отверка , но мисля, че го прецаках и сега изобщо не зацепва. Гледам, че е с 9 пина буксата и мисля, че е големия бутон / не знам кой е малкия, но този ми се струва голям/ .В нета виждам , че има копчета с 10 пина и OEM се различава единствено по буквата накрая. Моето копче е с номер 8l0 94 1 509 K а в нета има с последна буква M,L и други. Колата е А3 1.9 TDI ASZ . Въпроса ми е съвместими ли са 10 пиновите бутони с моя ?
  20. Явно с годините и от температурата на двигателя и слънцето, които загряват сериозно коша отвътре , пластмасовите елементи остаряват , опичат се и губят еластичните си свойства. При лек челен удар в следствие на внезапно спрял автомобил отпред, щипките се счупиха, номера се беше леко изкривил , други поражения нямаше. Ремонтния комплект намерих в един бг сайт за около 22 лв. Ако някой се интересува ще му пиша на лично сайта за да не стане , че правя реклама.
  21. Намерих и получих комплекта щипки. Може да се закрие темата.
  22. Да, това на снимката е за 8P , за 8L номера е 8l0998121 ремонтният комплект , дават го и за ляв и за десен фар, намерих в два сайта, но казват , че не са налични.... Ето , това ми трябва, но го има само по чужди сайтове и то на над 40 лв за тези пластмаски....
  23. Здравейте, колеги! Щипките/държачите/ на фаровете ми се бяха счупили преди няколко години ми ги залепиха с поялник, но явно това не е решение , защото едната пак се счупи , а другата е тръгнала също... Видях в горната страна на фара , че има канал и дупка за видия за монтиране на допълнителни щипки. Та ме интересува къде може да си намеря ремонтен комплект щипки за А3 8L фейслифтови фарове. Ако може да ми препоръчате откъде мога да си поръчам. Благодаря ви предварително!!!
  24. Да, не влизай във филми, върви на тапицер, правят ги като нови и кеф ти плат , кеф ти кожа... Аз си направих с кожа предните кори и станах перфектни за 30 лв на парче...
×
×
  • Create New...