Jump to content

stanley56

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stanley56

  1. Случайно попаднах на него и го споделям с вас: http://www.audipages.com/
  2. При мен се оказа потенциометърът на дроселовата клапа - № 12 на схемата Излезе ми 200 лв. със смяната и почистването на дроселовата клапа. Оттогава нещата са нормални, но от време на време, при включен климатроник и то само когато колата е в движение, забелязвам леко колебание в оборотите.
  3. Проблемът бе решен в сервиза на "Ауто унион" в гр. Пловдив - почистиха турбината и сега всичко е наред
  4. Провери ли в магазина на SNT?
  5. Ще го имам предвид, защото на разни "майстори" дето ми се чудят два часа и казват, че ще им трябват още два дни да се начудят къде е проблемът, изобщо им нямам вяра. Благодаря и на двама ви!
  6. Идеята ми беше за евентуални препоръки за Пловдив, но ще съм благодарен и за координати в София.
  7. Здравейте колеги! Става въпрос за колата на баща ми. Ето какъв е проблемът - при настъпване педалът на газта, автомобилът първоначално реагира нормално - качва обороти, ускорява се, но в определени моменти (около 3200 - 3500 об.) изведнъж оборотите падат и колата не може да ускори. Проблемът не го прави постоянно, но е доста неприятно да ти случи в момент на изпреварване например. Баща ми е ходил в на диагностика в Пловдив - сервиз "Бош", на оттам не са му казали нищо определено, а единствено, че мислели, че е от някакъв вакуум, но за да бъдели сигурни, колата трябвало да остане при тях поне два дни. Ще бъда благодарен за предложения по решаването на проблема и вашите препоръки, къде в Пловдив да направим втора диагностика!
  8. Това бутонче изключва обемните датчици на фабричната охранителна система. Идеята е, когато в колата има и други хора (или домашни любимци), да можете да я заключите от бутона на ключа, а те да останат вътре, без да се задейства алармената система.
×
×
  • Create New...