Jump to content

дедо Мраз

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от дедо Мраз

  1. На колко хиляди е турбината,изглежда много добре,щракнете ако се сетите и топлата страна. с този кулер ще трябва ли да се реже бронята? п.с. аве жими само едно бутало и една биела ли имаш? или ше го праите петак!
  2. Цецо успех с новата-стара бегачка! Сподели впечатленията от новия съединител с лекия маховик,по-бързо ли се набира,как е граЦко...и всичко друго квот се сетиш.
  3. шпекси,признай си,да не ползваш дебитомера от трабанта ? ся се сетих,може да ползваш за точно измерване е тва: само дето ще трябва да продадеш аудито има и разни промишлени дебитомери за измерване на обемен дебит ,които могат да мерят до 60000-70000 m3/h ега стигне за твойте мощности!?
  4. голем си пустиняк,ей тука да не съм съвсем офф 177g/s
  5. Не знам дали може да държи такова ниско налягане тая турбина турбина 0.5 Чувал съм, че на тия мотроници като не им хареса нещо по смесите директно блъска 0-градуса аванс,пък ти давай газ колко си искаш и си надувай ако искаш на 6 бара,тогава системата с релето май става ненужна. Снимай и другите неща,да се кефиме!
  6. така няма ли да е по-опасно за мотор който не е първа младост ,ако нещо тръгне да сдава багажа може да "повлече крак" и да стане една..щом имаш и биели и ревизията си я планирал като разход ,не бих рискувал на твое място. Иначе успех! Каква мощност ще се гони?
×
×
  • Create New...