Jump to content

intolerable

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от intolerable

  1. Свалях го гледах го с лупа и нямаше за презапояване...Трябва ми само някой с кабел и малко време да видя с какъв кабел ще се свържа и да си купя.
  2. Здравейте колеги. Искам да попитам за диагностиката на колата ми (А4 1,6 ''95г.) дали е със ODP2 кабел за диагностика или не е ,тъй като ми предстои закупуване на такъв.Проблема ми е че управлението на климатроника загуби настройките и мига постоянно като духа само долу и в средата.Ако има някой колега от София с кабел за диагностика да я закачим да видя с какъв кабел е и да си закупя.Мерси предварително.
  3. Мерси за бързия отговор.
  4. Здравеи те на всички , проблема ми е следния нямам документи за газовата, четох доста и доколкото разбрах ми трябва само документа за монтаж и питанието ми е евентуално да се отиде някъде за преглед да ми издадът толон и чак тогава да мина гтп и кат, но доколкото разбрах никой няма да се навие да ми издаде документ, а трябва да ми сложат нова газова уредба , така ли да го разбирам, общо взето съм прецакан май.
  5. Днес и аз сменях на двете врати пластмасовите водачи,но при мен беше се счипило и пластмасовото колелце,от лада са едни и същи даже е метално и струва 1лв бр. http://prikachi.com/images/137/6285137n.jpg http://prikachi.com/images/151/6285151G.jpg
  6. intolerable

    Audi A4

    не съм с фис
  7. intolerable

    Audi A4

    Май наистина е датчик на маслото но къде отива буксата,смисъл с как какво табло.
  8. intolerable

    Audi A4

    Здравейте на всички този датчик на снимката над пластмасовия фланец за какво служи защото няма букса или аз поне не видях, мотора е 1.6,95г,adp,благодаря предварително за помощта.
×
×
  • Create New...