Jump to content

leo

Members
  • Мнения

    2528
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно leo

  • Рожден ден 6.08.1986

Друго

  • Kaра
    А4 В5

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Видин

Контакти

  • Yahoo
    za_niki@abv.bg

Последни посетители

8191 профилни разглеждания

leo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

4

Community Answers

  1. От кола на части в ОЛХ. Това е спасението. Тук да намериш като гледам шанса е нищожен някой да пише.
  2. Търся тези емблеми които ги има на калниците на гореизброените модели. Условието е да са здрави и в прилично състояние.
  3. Здравейте колеги! Да повдигна малко темата с още един вариант за това, защо нама парно. При мен проблема беше следният - клапите облепени и се движат перфектно, въздух в сиситемата няма, топло има слабо при високи обоброти само. Промивка на радиаторчето не даде никакъв ефект. И двата маркуча на радиаторчето иначе бяха горещи и си мислех, че просто се е запушило много и няма да стане с промивка. Реших, че проблема е в самото радиаторче и така си и беше. На пръв поглед нищо му няма, но след аутопсията се видя къде е проблема. А именно, беше се счупила преградата между двете тръбички и потока вода преминава само отгоре през радиаторчето. На снимката се вижда как преградата липсва, иначе радиаторчето си беше чисто за годините си.
  4. Много Ви моля, понеже темата Имобилайзер Ауди а4 б5е много стара, а аз го закъсах здраво с това ИМО да ми дадете линк с док. файла.

    предварително Ви благодаря.

    borisgurov11@gmail.com

     

     

  5. Опитай следното нещо. След като я угасиш вечерта, извади маркуча от мап сензора (този който взема вакуум от смукателния колектор) и го остави така. На другия ден опитай да запалиш и виж как ще е паленето. Ако е ок то работата отива на нов изпарител. Другия тест е като свършиш газта напълно, покарай я на бензин и виж как ще запали на другия ден. Пиши след това има ли ефект.
  6. Мерси Нико, но прането беше достатъчно бърз, ефективен и лесен начин 😉
  7. Привет колеги! Повечето са се сблъсквали с проблема на "мързеливия" колан който не иска да се прибере. Почва се едно бутане и помагане на колана да се прибере, а понякога и това не помага. Гледайки разни клипове тук и там ми попадна идея която реших да споделя тук, за да е от полза и на други като мен. Работата е следната: издърпва се колана до край и се изважда извън вратата след което вратата се затваря върху него. След това следва пръскане на колана с препарат тип обезмаслител (аз ползвах меглио) и се оставя малко да подейства. Закача се закопчалката на колана за задната джанта с помоща на ластик за багаж (аз това имах под ръка, а може да се импровизира който с каквото разполага) и следва измиване с пароструйка (с гореща вода препоръчително). Така закачен колана може да се измие стабилно без да се гъне и обръща. След това който има възможност го оставя така да съхне, а който бърза може да отвори задната врата и да затвори закопчалката на колана с нея като колана остава отвън и колата може да се кара (като не е препоръчително да карате без колан 😉 ) Какво ще излезе от колана ще видите сами 😄. Ефекта сега е, че колана стана по-мек и трябва да го държиш при откопчаване за да не ти "избие зъбите" 🤣 ВНИМАНИЕ!!! ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ОБЕЗМАСЛИТЕЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН ДИРЕКТНО ВЪРХУ АВТОМОБИЛА МОЖЕ ДА УВРЕДИ ЛАКОВОТО ПОКРИТИЕ!!! Моят лак е чао и за това го направих директно без страх. Ето и една снимка на установката.
  8. По мои наблюдения този индикатор го имат само колите внесени от Италия.
  9. В корите няма разлика от седан и комби.
  10. Прегледай си вакуумните маркучи и заслушай около ключалките. Щом работи толкова дълго време има вариант да ти губи някъде вакуум/налягане в системата. Другия вариант е вече помпата на централното да ти се е износила и да е чао. Откачи от нея маркучите и ги запуши с пръсти и виж какво се случва при отключване и заключване. Ако пак така се държи значи е износена.
  11. Ето това е чипа който "помни" километрите.
  12. Снимката я имам само че на компа. Не знам кога ще се добера до него че да я пусна. Виждам, че си от Пазарджик. Там има човек който се занимава доста с табла на коли. Ако не намеря снимката чжвека мисля го имаше и тук във форума. Toshkov81 май му беше ника.
×
×
  • Create New...