Jump to content

galin4o0o

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно galin4o0o

  • Рожден ден 25.10.1991

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 1.9TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Плевен,България

Контакти

  • Skype
    opss_sorry

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

galin4o0o's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добър ден колеги, продава се двигател за А4-ка, двигателят е 1.9 ТДИ 90.к.с. Производството на колата е 1995 година. Преди колата да катастрофира двигателят беше между 303 000 и 304 000 хил.км. Просто не помня колко беше точно. До последно двигателят работеше отлично без никакви забележки, отлично поддържан. Причината за продажбата му е, че колата катастрофира, и няма никакъв шанс за поправка, ударът е изцяло отзад ще приложа снимки. Отпред колата нямаше никакви поражения. Двигателят сега е изваден, разполагам с всякакви части без скоростната кутия и предна броня. Двигателят се продава в целият му вид, просто не искам да го разколачвам на части, защото е отличен като работа. Всичко по него е оригинално, няма рециклирани части..няма и подменяни части. Дори след катастрофата, колата беше докарана на самоход до гаража за разглобяване. Двигателят се намира в Плевен, за някакви въпроси и питанки съм винаги на разположение. Прилагам и негови снимки : Слагам и снимка на вида на двигателя до като беше още в автомобила. Номерът на двигателя не можах да намеря къде е записан, а нямах време и да го търся. Но при интерес ще пратя хора който да го намерят. Благодаря ! Телефонен номер за връзка : 0887938569
  2. а въпроса е, ако не чете...как може да почне да чете ?
  3. не съм много навътре с нещата, но искам да попитам, харесах една а4 б5 която има навигация, http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/audi/m725964298-audi-a4-1-9-tdi-110-pk-1998-zwart-full-options.html?c=efb2ef4dc323389c4f92ed10afa33e3a&previousPage=lr не съм виждал до сега такъв модел, изглежда много запазено, но се чудех с тази навигация е ок, но няма място за Mp3 player..въпроса ми е дали чете това чудо Mp3 или смао audio дискове...и ако не чете може ли да се сложи "око" което да чете...за да не се налага да записвам по 30 диска.. може да не съм се изказал правилно, просто не разбирам, но ви благодаря да споделите
  4. galin4o0o

    Смяна на двигатели.

    Той и комоютъра с който е работил този двигател от както е излезнал от завода ще е там,пак ли представялва проблем,колега?!
  5. колеги искам да попитам може ли обслужен двигател(дизелов) от Б5-ца 1995-та,да влезне в Б5-ца 1995-та,само че бензинова,просто на мястото на бензин да сложа дизел..90 коня 1.9ТДИ е двигателя който искам да сложаМерси на всички!!
  6. Има ли значение дали колата е бензинова или дизелова,имам оригиналната кора отдолу, Аудито е А4 Б5 1.9ТДИ.
  7. Продавам двигател 1.9 TDI 90 коня,двигателя е на 300 000 километра. Перфектно състояние,продавам го обслужен 1500 лева,с скоростна кутия 1800 лева. ейто и снимки: Колата е катастрофирала отзад,за това се продава,не подлежи на ремонти ..
  8. Продавам лети джанти OZ Racing 16 цола,размер на гумата 205/55/r16 цена 350 лева Ейто и снимки: http://prikachi.com/images.php?images/564/4745564D.jpg http://prikachi.com/images.php?images/566/4745566h.jpg не съм ги мил..колата е катастрофирала и за това са в това състояние.
  9. Здравейте колеги,вчера баща ми и сестра ми претърпяха катастрофа с Ауди А4 B5 1.9TDI всички са наред няма тежко пострадали(за щастие)Колата е с усукано купе и тотално смачкана отзад,абселютно всичко по предницата е здраво.Сега реших да търся някое купе за да сложа двигателя вътре и каквото е нужно(всичко от вече блъснатото ауди е в перфектно състояние) двигателя е перфектен просто не намирам причина да го продавам на части,ако може да предложите купета,пишете на лично.Благодаря на всички за разбирането !
  10. Здравейте колеги,вчера баща ми и сестра ми претърпяха катастрофа с Ауди А4 B5 1.9TDI всички са наред няма тежко пострадали(за щастие)Колата е с усукано купе и тотално смачкана отзад,абселютно всичко по предницата е здраво.Сега реших да търся някое купе за да сложа двигателя вътре и каквото е нужно(всичко от вече блъснатото ауди е в перфектно състояние) двигателя е перфектен просто не намирам причина да го продавам на части,ако може да предложите купета,пишете на лично.Благодаря на всички за разбирането !
  11. galin4o0o

    Вода и антифриз.

    Благодаря на всички за полезните съвети ! Значи от по-горе посоченото разбирам че цялата система побира 6 литра антифриз ....питам за да си направя сметка в съотношението дестилирана вода/антифриз.
  12. galin4o0o

    Вода и антифриз.

    ами ще потърся G12 утре и ще налея 60% антифриз на 40% дестилирана вода за да е всичко ок ... ще се наложи пак да го източа Но няма нищо:}
  13. galin4o0o

    Вода и антифриз.

    Мерси много..а какво е съотношението за да го направя утре .... ? Ще взема и дестилирана вода И да оправя всичко;p
  14. galin4o0o

    Вода и антифриз.

    Днеска смених термостата с нов...но го правих извън града и бях забравил да взема антифриз...и сложих обикновенна вода...която беше седяла на слънце 3-4 дена ... в шишета....малко по късно купих антифриз източих от водата и долях антифриз около 2 литра а а4-ката побира към 5....има ли проблем че съм сипал обикновенна вода или не...искам да се консултирам с вас...за да знам какво да правя и ако е проблем да го източа наново и да налея само антифриз.. Мерси на всички!
×
×
  • Create New...