Jump to content

Avalanche

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW Golf

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Avalanche's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, колега, един приятел се занимава с подобни неща. Момчето е коректно, ако искаш остави координати, пък вие вече ще се разберете дали те устройва.
  2. Ми патерица в багажника може да я изправиш, завъртиш, все ще спестиш някакво място, даже си мисля че може да се захване по някакъв начин отстрани да не бяга. Честно казано досега не съм карал на газ и не съм се борил с такива проблеми, но на мястото на резервната ми изглежда по-практично.
  3. Благодаря на колегата martio_b4, доста интересна информация. Честно казано не държа на автоматика, знам че е скъпо удоволствие, още нямам голям километраж и не ми е омръзнало да "ръгам" скорости (въпреки че тука в софийския трафик може да ми омръзне много бързо). Описанието е наистина абсурдно, направо отчайващо. Човекът по телефона каза, че не кара много колата, и говореше по спомен кога е обслужена - което не ме обнадеждава много. "Бойлерът" също показва, че е гледано метър да мине. За капак на всичко имам същото гадно чувство, че гледам гробница, както се получи при покупката на предишната ми кола. Ако случайно имам път от там бих отишъл да я видя, но в обобщение на по-горното, това май не е моята кола, колкото и да ме съблазнява по снимките. Благодаря на отзовалите се, че споделиха своето мнение!
  4. Прав си, колега, на живо нещата са много по-различни. Предполагам тоя бойлер може да се замени с нещо по-тактично на мястото на резервната гума. Проблемът е че се подвизавам в Благоевград/София, и до Хасково са ми 250/300км, обявата е стара, затова се питах дали някой не я е гледал вече. Предишната ми кола също беше много лъскава, ама накрая се оказа гнила ябълка - така че втори път излишни рискове не поемам, коли колкото щеш на пазара
  5. Благодаря за отговорите, колеги. Мен точно това ме притеснява, да не е някакъв милионник и да се чудя после какво да го правя. Какво имаш предвид, че става по-лесно? Предполагам трябва да търся VIN номера и от там при Порше (видях че има и опция през my.audi.com - но не знам какво вади там)? Да, определено са доста пари са за кола на 14 години, определено ще трябва да свали доста. Плюсовете са че е куатро, че има газова (надявам се че е инжекцион, все още не съм проверил как се различават от непрофесионалисти) и че изглежда с повече екстри отколкото останалите голи пушки на пазара с 1.8T + Quattro.
  6. Честита нова година, колеги, След толкова много гледане, четене, малко тъмната страна, все пак се реших за Ауди. Бих искал да попитам дали някой е ходил да гледа следната забравена обява в cars.bg? http://www.cars.bg/c1089155
×
×
  • Create New...