Jump to content

jimbeam82

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно jimbeam82

  • Рожден ден 29.05.1982

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 1,9TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Контакти

  • Skype
    jimbeam82

jimbeam82's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да така излезе колега.. Смених целия съединител. Мисля, че нямаше смисъл от целия, но майстора така каза и аз какво да правя да не го ли слушам и хоп комплекта и сега съм с чисто нов съединител. Педала е като перце. Майстора казва, че така трябвал да бъде колко е вярно идея си нямам .... Цитиране на предходно мнение!
  2. Момчета имам подобен проблем както на колегата Shady Tattoo. При пущане на съединителя се чува едно стържене след това се получава това тресене на предницата, това е само на първа и втора предавка. Преди да разбера за проблема по време на пътуването ми педала на съединителя се промени на 2 - 3 пъти даже го издърпвах с крак на зад. Проблема е само при потегляне след това няма никакъв проблеми с 3-та 4-та и 5-та. скорост. Какъв може да е проблема някой знае ли? Колата е Audi А4 Б6 1,9 TDI 131 к.с букви на мотора AWX 5 скорости.
  3. Нямам никакви проблеми с маховика, но ще ме е яд ако сменя другите неща затворя кутията и се окаже, че е от маховика 600 лв. за маховик чудно ми е защо е толкова евтино това желязо.... Цитиране на предходно мнение!
  4. Тези дни ще я отворя да видя какво се е случило вътре. Чудя се дали да сменям всичко + маховика ако не е за смяна. Какво би ме посъветвал? Цитиране на предходно мнение!
  5. Когато включа на I ва скорост и пусна съединителя започва да издава странно стържене. Когато пусна до края съединителя колата притриса и чак тогава тръгва. Педала го усещам по различен начин от това което е бил до сега даже забелязах, че не се връща всеки път. Някой дали има идея от какво може да е това стържене???
  6. jimbeam82

    Смяна на термостат

    Какъвто и да вземеш все няма да загрява. Аз взех един от магазин 2 години карах с него... Видях че няма ефект взех от Ауди оригинален 80 лв. още по зле сега мисля да вземам някакъв друг може да стане далаверата знам ли... Съвета ми е да не вземаш от Ауди.
  7. Колега сега виждам какво си ми писал но при кого ли не съм ходил никой не може да се справи с навигацията... а това което ми изпрати няма нищо общо с картите Цитиране на предходно мнение!
  8. Имаш ли възможнонст да я снимаш и да ми я пратиш на вайбара на номер 0897 790 999 така и аз ще видя номера ти да се разберем ако е същата.. Ще направиме сравнение.
  9. Здравей Колега! Имаш ли тръбичка за високото налягане на Ауди А4 Б6 1,9 ТДИ 131 к.с ? 2002 г. - 2003 г.
  10. Трябва ли да се сваля седалката и сложно ли е свалянето и ?
  11. Здравейте, момчета, Искам да споделя един проблем… Имам LG-Lan-9600R има навигация в това LG но не знам от каде и как да си издърпам карти за бг а и за Европа попадна в мен без диск, а ми се иска и навигацията му да проработи.. Мисалта ми е някой може ли да ми помогне с карти и как се качват самите карти в самото устроиство. Ще съм ви много благодарен.
×
×
  • Create New...