Kissman

Members
 • Content Count

  686
 • Joined

 • Last visited

About Kissman

 • Rank
  User
 • Birthday 12/15/1961

Друго

 • Kaра
  Audi A4,B6

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

2,410 profile views
 1. Здравейте,продавам кабел за диагностика на Ауди,понеже продадох колата и ми остана.Цена 25 лв.,тел.0889/687282 Краси,e-mail : krasijekoff@abv.bg
 2. Здравейте колеги,тъй като продадох автомобила си ми остана кабела с който си правех диагностика и триех грешки.Цената е 25 лв.Тел.0889/687282 Краси
 3. Здравей Колега

  видях че си позлвал услугите на Мишо за скоростната кутия

   

  Дали може негов тел да ми дадеш?

   

  Мерси:)

 4. Здравейте колеги,продавам си автомобила,понеже имам нужда от по-малък с оглед на намаляване на членовете в семейството. Автомобила е много добре поддържан и е в много добро състояние.Сменени са ангренажен ремък с ролки преди 10000 км.,цялостно пребоядисване преди 2 год.,всички екстри за модела,трети стоп,8 тонколони и субуфер,както и предпазни лайсни на вратите против надраскаване.През тази година, 2016 са сменени:температурен датчик,датчик на коляновия вал,датчик за нивото на маслото,пълен комплект окачване-носачи,биалетки,кормилна рейка,шарнирни болтове,както и пълна диагностика,проверка и профилактика на газовия инжекцион със смяна на ремонтните комплекти на инжекторите,всички филтри и маркучи,реглаж и настройка.При желание може да се направи пълна проверка на автомобила в произволно избран сервиз.Платени са всички данъци,технически преглед и Каско(остава една вноска) до края на януари 2017 год. Това е линка към mobile.bg,оттамможете да разгледате снимките. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11474015399705490&slink=flacj9
 5. Защото газаджиите си гледат настройките на газта и не правят диагностика на бензин,поне на мен никога и никъде не са ми правили подобна диагностика.
 6. Нали знаеш че когато колата не работи добре на бензин,тоест има някакъв проблем,и на газ няма да ти работи добре,поне така са ми казвали,понеже компютъра на газта взима информация и е вързан с бордовия компютър на колата.Така че смени си този датчик на коляновия вал и виж как ще са нещата и ако продължава да има нещо нередно пак ще дискутираме.
 7. По принцип са подобни като че ли симптомите,но при мен преди време когато ми светна EPC се оказа проблем в датчика на коляновия вал и го смених.Но то си го изписва диагностиката като грешка-sensor и т.н. При теб ако е същото и го смениш може и да спре да ти прави така,виж какво ще покаже диагностиката.Успех!
 8. Здравейте колеги,аз съм пускал няколко такива теми с проблеми с запалването и от доста години се борех с този проблем и от няколко дена вече мога да се похваля,че всичко е ок и се знае вече каква е била причината.Затова споделям тук отново,защото някой може да има същия проблем и майсторите да го мотаят и да действат по метода проба-грешка,както при мен ,понеже така им е по-лесно.При мен това се появи като проблем постепенно и неусетно още преди 3 години сигурно и въпреки усилията ми и ходене по много и някои горещо препоръчани сервизи,никъде не успяха да разберат от какво е проблема.Сутрин като е студено пали сравнително добре,но през зимата след запалване работи 10-15 сек.и загасва.След това пак я паля от раз и пак загасва.И така няколко пъти докато се успокои и заработва нормално.Когато качи температура и я загряла и спра някъде за половин час,един или два след това 8-10 секунди стартера върти и не пали,след което запалва.Някъде описват този проблем като топъл старт.Това не е нормално за мен и реших сериозно да се заема с решаването му.Сменени бяха акумулатор,свещи,бензинова помпа,температурен датчик,датчик на коляновия вал и сигурно и още неща,които вече не помня.И ефект никакъв.Някъде предположиха,че може да е от дюзите,но бързо отхвърлиха тази възможност,понеже ако е от тях няма да работи добре и когато е запалена,с тя си е спокойна,пъргава и т.н.И понеже колата има и газ объркването беше тотално и се превърна в омагьосан кръг-газаджиите казват,че проблема е при бензинджиите,понеже тя пали реално на бензин и след това минава на газ,а бензинджиите ме пращат за газ настройки и ме уверяват че проблема е в някои компоненти на газовия инжекцион и те са причина за проблема ми.И така загубих още много време,нерви и пари от тези "специалисти".И ето че миналата седмица последно реших да опитам в някой наистина специализиран сервиз за Ауди,Фолксваген и ако и там не стане щях вече да се примиря,че проблема е нерешим и явно много тънък и трудно откриваем.В един такъв сервиз ми отказаха директно защото колата имала газ...!? И в следващия я приеха.След като им обясних подробно какъв е проблема и какво съм сменял през годините те обещаха да я тестват подробно и да се опитат да открият проблема.И проблема се оказа в дюзите,но не че са чистене,а просто не затварят добре и след като загася колата през тях прокапва в два от цилиндрите и при запалване се мъчи и се дави.Това е ! Понеже новите дюзи са по 250 лв едната сложихме 4 втора употреба и нещата вече са перфектни и колата пали по всяко време и мърка като коте:-) Сервиза е предполагам известен на доста от вас,това е D-Bros и специално им благодаря,че подходиха съвестно,компетентно и с внимание.Малко са такива хора в днешно време и вероятно това ще е моя бъдещ сервиз.Дано съм бил полезен.
 9. Точно тук ми отказаха,защото имала газ,,,,,Обясних им,че газта ще я спрем от бутилката и няма да има по системата...но,не искат.
 10. Здравейте колеги,искам да намеря наистина коректен и добър сервиз,където да имат времето и търпението да диагностицират проблема на колата ми...нещо,което много други сервизи не успяха,понеже явно е нещо което е тънко и деликатно и диагностика не го хваща.Освен това имам и газов инжекцион и вече на някои места ми откзават като разберат че има газ !!?? Просто съм в безисходица,понеже сервизи много,но не успяват да открият проблема.А не ми се рискува с оторизираните сервизи на Ауди,просто защото очаквам същия ефект,а цените там са и ненужно високи.Благодаря.
 11. Колега,пожелавам ти да караш още 10 пъти по толкова без да имаш проблеми,но си мисля че веднъж появи ли се проблем той си стои и е въпрос на време кога ще се появи отново и тогава няма да може с ВагКом да се реши,защото триенето на грешките не оправят проблемите.Оправя ги Мишо :-)