Jump to content

biser_maniaaudi90

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 90 2.3E

biser_maniaaudi90's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здр един път пуснах подобна тема за добавка извинявам се че повтарям обаче са ми казали за какво е било добавката. Казаха ми че се губела компресия ли нз точно но до колкото разбрах са сложили добавка за компресия. и въпроса ми е имали такава добавка за масло за дати оправи компресията и колата ще имали същата мощ щото като я настъпя лепи за седалката. мотора е 2.3Е quatrro
  2. а къде се намира другия дето е за двигателя???
  3. на мен ми тропаше от скъсан тампон на ауспyха...... :D :D дразнещо си е
  4. и аз имам проблем нещо с климатика и ми нагрява до 100c двигателя за да не пускам нова тема направо ще питам тук audi 90 2.3E quattro само един радиатор ли има за климатика дето е или трябва да има още един за двигателя че да не загрее . (радиатора е от страни на двигателя)
  5. samo 4e nes1m hodil na afto mifka ot 3 meseca
  6. Здр наскоро си взех ауди 90 2.3Е 89г. бензин и са ми казали че е сипана няква добавка към маслото ма нз точно за какво са я сипали. възможно ли е проблема да е голям или може да е заминало някое уплътнение на някое бутало незнам несе сещам за друго за това се обръщам към всички вас ако някой е имал подобен проблем... или знае цената за поправка
  7. 4 фтулки за предни носачи. 1 тампон за двигателя. 1 тампон скоростна кутия. 2 лагера. и нз как се води точно от пред на маската има няква планка дето държи двигателя мисля че нещо като пета само че от пред на двигателя. който има на представа какви са цените на тия и други няма значение какви са частите да каже благодаря !!!
  8. Мерси на всички за съветите. Събирам малко пари и почвам да действам а после ако разбера от какво е било ще споделя
  9. защо когато натисна спирачката при 60 70 км ми тресе волана? имам проблем с тампона на двигателя също и тампон на скоростната кутия и втулките на десниът носач. и не разбирам какво общо има с тресенето на волана. не били трябвало да са ми криви дисковете или джантите?
×
×
  • Create New...