Jump to content

krumi87

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6 C4 2.5 tdi

Персонална информация

  • Пол
    Male

krumi87's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, Един приятел продава въпросното ауди на части. Имало е проблем в електрониката на помпата не пали. До момента са продадени кожения салон и фаровете. тел. 0878817876 - Александър Моля, не пускайте запитвания тук във форума. За информация за частите звънете на телефона, повтарям не я продавам аз и не съм в течение на цените.
  2. При мен имаше същото пукане,купих колата ударена предполагам това бе причината. Изминах около 60 хил.км за период от 2 години и рейката протече. Сложих друга от Ауди 100 , старата не съм я рециклирал и не знам какъв точно и е проблемът, външно няма дефекти. Съветът ми е да се оглеждаш за друга рейка.
  3. Колеги, вече съм със спирачни дискове и апарати от А6 Ц5. Трябваше да се подменят и спирачните маркучи, старите са с 3 см по-къси. Оказа се, че старите дискове не са изкривени, поради корозия не са допирали правилно накладките и е създавало илюзия за изкривяване. Трябвало им е само престъргване, като нови са. Ако някой има интерес, може да пише на лично. Имам 2 броя дискове със спирачни апарати и маркучи и накладки.
  4. Цитиране на предходен пост! Благодаря за отговора.
  5. Моята е А6 С4 2.5 ТДИ ААТ 116к.с. 1995г. производство и е с плътни дискове, които при мойто каране и след чипа не издържаха . Колега по юзера ти съдя че караш S6, при мен може да е различно, например макверсона и следователно да не могат да станат апаратите?
  6. Здравейте, колеги! Знае ли някой могат ли да се монтират дискове и апарати от А6 Ц5 2.5ТДИ 150к.с. на моята А6 Ц4 2.5ТДИ ААТ? Преди 4-5 месеца подмених накладките, но след това се изкривиха дисковете, който са плътни, колата е с Чип и ми се налага да спирам по интензивно . Иска ми се да сложа винтилирани предни дискове и съответно други апарати и ми попаднаха на изгодна цена втора употреба от Ц5 ТДИ. Ползвах търсачката но не намерих информация, там видях че стават от А6 Ц4 2.8 бензин, но такива не мога да намеря. Благодаря предварително.
  7. Колеги, благодаря за отговорите. Да попитам друг въпрос. Може ли да се задейства фабричната аларма с дистанционно , гледам че има модели самообучаващи се. В момента действа със завъртане на ключа, по оригиналния нямаше бутони за алармата, нямам датчици по колонките на вратите, колата е 95-та год. Питам защото бях чел някъде за такова Ауди без тези датчици на което алармата му е дистанционна фабрично.
  8. Казаха ми че се обучава друг чип, цената си я бива около 150лв. но става. През другата седмица ще ходя на ключар и ще видя какво ще направя, че сега колата ми е на ремонт за смяна на рейка и лагер на главина, именно монтьорът ми затри ключът.
  9. Неволно пуснах нов отговор с друга ретистрация
  10. Здравейте колеги, имам следния въпрос.Понеже си загубих оригиналния ключ имам друг на който е нарисуван гаечен ключ, мисля че се води сервизен, може ли да се извади от него дубликат ? Колата е А6 2.5 ТДИ ААТ мотор 1995г., ключът не е с дистанционно, обикновен е има комфорт функция при задържане на положение заключване затваря стъклата, съответно новия ще има ли същата функция.
  11. Колата съм я регистрирал преди около година и половина, закупена е от първият и собственик в Австрия. Реални 180000км, напълно обслужена, нови предни и задни накладки, предни амортисьори KAYABA, ксенон на късите светлини, дневни светлини на дългите, пълно автокаско до октомври 2013, годишна винетка за 2013.В момента е със Чип около 140к.с., 5 скорости Климатроник, 4бр.ел.стъкла, ел.огледала, ел.люк, централно заключване год. производство 1995 Цена 4600лв Регион Монтана Цената е висока в предвид годините си, но е много запазен автомобил и си заслужава.
  12. Мигача на А6 е с по различна ф-ма. Карам А6 С4 купих я катастрофирала и сложих калник от 100тица (мислех че е същият), но като сложих мигача се получи фуга около сантиметър и се наложи да я запълвам с кит. Калниците излеждат еднакви, но не са.
  13. Колеги, климатроника спря да духа студено, отидох при маистори на климатици, те установиха че всичко си е наред, но се включва и парното заедно с климатика. Видях че проблема е в централната клапа,не деистваше потенциометъра които я управлява. Това го оправих и климатика си заработи както трябва. Но се появи друг проблем не ми работи режима "АУТО" и вече ги няма "ЛО" за студено и "ХИ" за топло, а градусите ги управлявам от 0 до 50 градуса.
×
×
  • Create New...