Jump to content

terek

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от terek

  1. А от къде мога да си намеря такива решетки?
  2. Да А3 8L благодаря колега!
  3. Колега ориентировъчно някакви размери по ширина и дължина.
  4. Купувам решетки за говорители ауди а3 8l
  5. Съжалявам ,но мислих че оригинално отзад е с тази решетка,оказа се че е от 8L. Ще правя един проект и ми трябва подобна решетка,трябват ми размерите да знам дали ще стане.
  6. Колеги ще може ли някои да ми премери размерите на решетката на говорителя,замислил съм едно проектче и ми трябва подобна решетка. Извинявам се ако темата не е за този раздел! Благодаря предварително
  7. Цитиране на предходен пост! Не ме спават 40 лева ,но ако не става и отида още 10 коли да гледам които нестават сумата се трупа. Първо че неразбиам много и нямам познат които да разбира,и някои колега да я види които по разбира да си каже мнението ако трябва и пари ще му дам,да съм сигурен че има по голям щанс да не ме прецака.
  8. Ще може ли някой колега да помогне,до утре трябва да взема решение дали ще ходя защото човека в събота заминава за Германия,а до Велико Търново да отида ще ми струва към 40 лева.
  9. Здравей те колеги, реших да си купувам нова кола, направи ми впечатление тази http://www.cars.bg/c396711 Нуждая се от помощ от колега от Велико Търново,да отиде да я огледа,да си каже мнението дали си заслужава. На снимките изглежда запазена,продавача е първи собственик докарал я от германия преди 4 години,каза че е на реални километри,обслужена само водна помпа не е сменял била в добро състояние и нямало нужда. Телефон за връзка с мен 0895627278 Благодаря предварително!
  10. Направих тази система но може ли да ми кажете някои приятен ароматизатор или парфюм които ползвате към 300 мл събира моята система.
×
×
  • Create New...