Jump to content

Vandal

Members
  • Мнения

    111
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Vandal

  • Рожден ден 15.12.1967

Друго

  • Kaра
    AUDI A4/Avant 1.8

Контакти

  • Website URL
    http://suntrade.eu/
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

1345 профилни разглеждания

Vandal's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Vandal

    Ремап Ауди А4 Б8

    Срещу 149€ получаваш чип тунинг от Германия. Има и видео как се слага: https://www.micro-chiptuning.com/chiptuning-audi-a4-b8-2-0-tdi-88kw-120ps.html Serie Tuning Motorleistung 88 kW / 120 PS 104 kW / 141 PS Drehmoment 290 Nm 334 Nm
  2. Ако някой продава теглич за колата от подписа ми, да ми драсне едно ЛС или да ми пише на: vandal@gbg.bg От София съм.
  3. Vandal

    Airbag Reseter

    Не става с Ваг ком. За аербега става въпрос. Объркал съм заглавието.
  4. Здравейте колеги, Някой от София да притежава такова уредче. Не ми се дават 60 лв. за изчистване на грешка. Естествено ще си платя за услугата. http://www.eobd2.com/wholesale/audi-vw-airbag-reseter-free-shipping-1273.html
  5. А при мен симптомите са леко потропване и яко скъране при въртене на волана.
  6. Браво колега. Каква цена са тези накрайници че и мен ме чака същото. Само че аз ще сменям и маншоните защото са скъсани.
  7. Vandal

    Смяна на окачване A4 B5

    Точно там 2007ма ми взеха 80 лв за цялата предница . Тогава бяха нов сервиз и привличаха клиенти. Ама сега ако ми искат 240, просто няма да стане.
  8. Използвай тази търсачка: http://tinyurl.com/2dglgbc Винаги работи безотказно.
  9. http://forums.motivemag.com/showthread.php?3513601 http://audidatabase.net/Article_Pages/B5_Hazard_Relay.html
  10. Много ще ми е интерестно зимата да направим един тест на чешкото и френското Конти. Аз съм с чешките и ако някой с френски се навие да свирка. Според мен разлика няма да има. Впрочем останах приятно изненадан от факта че гумите са наистина безшумни. Лично аз не намирам разлика от летните за разлика от старите ми зимни гуми които доста си шумяха.
  11. Кокич, Ако знаех че и гуми можеш да уреждаш и то на добра цена, нямаше да бързам да си купя Конти TS830.
  12. Водещият европейски производител на гуми ще доставя ContiSportContact 3 за всички нови модели автомобили Ford Focus RS. Tези гуми се произвеждат в Отроковице в Чехия, откъдето в последствие се откарват в завода Ford в Сарлуис. Фирма Continental ще предостави на заводите Ford и изключително изгодна и лека рънфлет система ContiMobilityKit, която служи за бързо обновяване на възможността за експлоатация в случай на дефект на гумата. http://www.conti-online.com/generator/www/...ocus_rs_bg.html
  13. Промоцията важи за цялата страна. Предполагам че и в Пловдив ще е така. Иди и питай на Васил Априлов (до моста срещу ВИХВП)
  14. Още един път да благодаря на колегата Alex88 че ме отвори за Шкода. Вчера бях до там и наистина Continental ContiWinterContact TS830 195/65 R15 91T са по 108 лв. Произведени са в Чехия с DOT 25/10 Цената с монтажа ми излезе 463 лв. или 8 лв. на гума. Остава да чакам снежеца за да видя как ще се представят.
×
×
  • Create New...