Jump to content

frustrate

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Пол
    Male

frustrate's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги имам един въпрос относно мемори картите които се поставят в навигацията за б7.Какви точно трябва да са (марка и обем),защото пробвах няколко различни и малки и големи на размер (1гб,2гб,4гб) и не иска да ги чете.Някой знае ли от къде в софия мога да отида и да си купя такава която да тръгне на 100 процента,защото е доста изнервяща смяната на дискове т.к. нямам чейнджър.Благодаря предварително.
  2. Понеже моите фарове за рефлекторни без лупи ,а това не ми харесва,съм решил да ги сменя с такива с лупи.трябва ли освен 2-та нови фара да се слагат допълнителни модули или нещо друго,или просто свалям моите ,монтирам новите и въртя копчето? и другия ми въпрос : нови или свалени от кола на части ?(под нови разбирайте почти сигурно китайски нови).
  3. Добър вечер колеги! Нов съм във форума и имам нужда от съвет.Предстои ми покупка на нов автомобил и съм се спрял именно на въпросното ауди.Искам да ви попитам каква е разликата между тези два на пръв поглед еднакви мотора (от къде идват 20 к.с. + на ДТМ ?).Също така искам да се консултирам относно евентуалното поставяне на газов инжекцион.Знам,че ФСИ моторите са със дюзи със директно впръскване и въпроса с газта стои по малко по-различен начин.Може ли някой да ми каже къде може да поставят системата качествено и да знам,че си заслужава.Пак казвам,че говорим за Евентуално поставяне на такава система.Всякаква друга полезна информация е добре дошла,защото това ще е първата ми бензинова кола.Мислил съм и за дизеловия вариант 3.0ТДИ но със тези дефекти на дюзите ме е страх. Поздрави !
×
×
  • Create New...