Jump to content

shonab

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi а4

Персонална информация

  • Локация
    Haskovo

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

shonab's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Та по-точно този потенциометър се казва TPS- Throttle position sensor. Toв потенциометър с променливо съпротивление. Определя ти ъгъла на дроселовата клапа. Когато клапата се движи тя изпраща сигнали до електронният блок за управление (ЕБУ) на двигателя. Когато дросела е затворен, сигнала е обикновено около 0,5V, а при напълно отворен дросел – до 4,5-5V. При отклонение на сигнала от тези нормални граници - грешки: Дроселова клапа/Педал на газта Позиция Сензор А Верига.
  2. Колега проблема ти е от дросела, по-скоро от този датчик. Пистите са много зле. Имах същия проблем при старото б4 - почиствах дросели, стъпкови моторчета, сменях с нови, но проблема си остана докато накрая открих, че този датчик върши страхотна работа. Та сега при б5 имах същия проблем със същото решение. Потърси дросел втора употреба защото нов е майка и татко.. а само датчика няма как да се поправи. Поздрави дерзай! Ако толкова се съмняваш в стъпковото моторче мъ подай директно ток и ще видиш дали работи.
  3. Колега каква е цената на копчето за аварийните
  4. Колега каква е цената на копчето за аварийните
  5. Колега може ли да ми кажеш цена за копчето на аварийните.
  6. Благодаря колега но търся някой от оригиналните модели за колата
  7. shonab

    Смяна километраж

    Темата на колегата не ми върши работа защото го сменя с табло от същия вид а при мен проблема е друг
  8. shonab

    Смяна километраж

    Колеги решил съм да сменям таблото на колата. Колата е ауди а4 1.8 адр 98г. бензин с километраж от 2ро поколение с букси 2x32 без фис диспей, доколкото знам таблото от 2ро поколение с фис е с 2x32 и 1x20. За да се смени с този с фис от второ поколение зелената и синята букса нямат нужда от разместване а само се добавят неща към третата. Проблемът ми е че ще го сменям с табло от трето поколение а там е нужно разместване на пинове и на синя и на зелена букса, намерих таблиците и всеки пин за какво е но доста неща липсват та някой колега ако го е правил да сподели мнение или знае как става да каже, благодаря.
  9. shonab

    Проблем ламбда сонда

    Ами гледах и както качва волтажа пада но не мисля че го мени достатъчно често
  10. Колата е а4 б5 1.8 125к.с адр днес и изтрих грешките но една се появи отново ако може някой да ми каже какъв точно е проблема : 16514 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: Malfunction in Circuit P0130 - 35-10 - - - Intermittent
  11. Колега дай цена за лоста за уплавление на борд комп.
  12. Колега килемтража цена ако може
×
×
  • Create New...