Jump to content

wrongname

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от wrongname

  1. Привет, някой ми беше звънял да ме пита за старото ми табло, обещах да му се обадя ако го намеря, ама съм изгубил номера! Нека да ми звънне ако се познае!
  2. wrongname

    Табло Ауди А3

    От две седмици съм вече с новото табло. Купих бензиново табло от audi s3, таблото работи перфектно и вече нямам никакви проблеми. Таблото монтира колегата, който монтира автопилоти от Пазарджик. Сега остава един ден да сменя и фиса на новото табло, че на сегашния нищо не се вижда, но това по-натам.
  3. Колега и аз минах през този проблем (всъщност не съм минал, а все още съм в него, но вече фаза 2), година след ремонта, всичко взе да си прави каквото иска, стрелките падат, стават, забиват в някакво положение, абе мазало. Та в тази мисъл, ако някой продава табло от S3 или А3 дизел, да пише на Лично.
  4. wrongname

    Табло Ауди А3

    Искам само да вметна, че аз още не съм си сменил таблото, така и немога да си намеря, честно казано вече се отказах да търся. Преди ходих про колегата от Бъкстон, свърши работа юмомчето, оправи показателите на температурата, но сега се скапаха показателя на скоростта и оборотомера, отдвлно на големия дисплей ми изписва и пищи, че нямам масло, а такова имам, ама хайде това може да се дължи на датчика за масло. Впрочем, къде е този датчик и дали сам ще мога да си го сменя?
  5. wrongname

    Табло Ауди А3

    Така, оказа се, че километража който са ми пратили е бил за Audi A3 8P, като го получих го отворих леко, видях го че е с голям ФИС и че е за дизел и го затворих. Вчера най-накрая отивам при Мишо да оставя колата да го монтира и той като го видя........ Срам. Така че съм отново в търсене.
  6. wrongname

    Табло Ауди А3

    Та значи, намериха ми километраж дизелов VDO, с големия ФИС, би трябвало да ми го пратят утре или в Сряда. Надявам се да мога да го сменя тази седмица, веднага щом Мишо свърши с него, ще пиша как е минало, какво е било и дали всичко се е оправило. Стискайте палци всичко да е ОК, че вече нямам нито нерви, нито пари да продължавам да се боря с тези проблеми.
  7. wrongname

    Табло Ауди А3

    Хайде колеги, оказа се че проблема с показанията на температурата се задълбочи, освен че лятото като реши, че е прегрял, ми спира климатроника, то сега зимата като паля сутрин колата, той ми показва над 60 градуса и не иска да пуска подгряващите свещи. Работата е много зле. Моля ви за помощ, че съм с вързани ръце. Благодаря ви. Също така ако някой продава такъв, да пише.
  8. Здравейте, аз също минах през смяна на термостата, но нищо не се промени! Само дето при мен нещата са много по лоши, показателя ми стига до 120 градуса, колата започва да пищи, на таблото ми показва че прегрява и климатика ми спира да работи....Направо не се търпи. Свързах се днес с Мишо от Горубляне, човека беше много учтив и ми обясни, че проблема ми е 100% от таблото и трябва да го сменя. Но при теб колега, нещата изглеждат доста по-различно, така че може и да търсиш проблема някъде другаде. Поздрави.
  9. wrongname

    Табло Ауди А3

    Здравейте колеги, оказа се че трябва да си купя ново табло, понеже моето ми прави проблеми с показателя на температурата. Знам че има изписано доста по тази тема и разбрах че повечето си купуват от и-бей, та искам да ви попитам, такова табло ли трябва да си купя? http://www.ebay.co.uk/itm/AUDI-A3-DASH-DASHBOARD-INSTRUMENT-CLUSTER-CLOCKS-SPEEDO-GAUGES-/390396330638?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5ae56f428e#ht_1736wt_1186 Понеже днес говорих с Мишо- Горубляне и той ми каза че трябвало да бъде VDO с голям фис, но аз такова не намерих да пише VDO, та исках да попитам такова ли да трябва да бъде, като на линка отгоре, или трябва да се разтършувам из българските морги и да видя какво може да ми предложат? Благодаря предварително.
  10. А благодаря, не бях ги видял. Явно по-нататък ще се сменя таблото. Само ще трябва да се намери такова същото, моето е като твоето, но засега само температурния показател се е прецакал (да чукам на дърво, да не се прее... и нещо друго). Мерси за помоща.
  11. Да, след фейслифта е. Това е лошо, означава ли, че цялото табло трябва да се сменя? Ако се сменя цялото табло, лесно ли става, понеже ми казаха че чипа бил скрит вътре и ставало много сложно.
  12. Здравейте колеги, отскоро съм собственик на въпросната кола и още като я купих знаех за този проблем, но от сервиза в който вкарах колата преди покупката ми казаха че това било от термо датчика. Както и да е, вчера оставих колата за смяна на въпросния датчик и се оказа, че дори и с новия, проблема си стои. Индикатора за температура на таблото прави каквото си иска. При студена кола показва 90 градуса, като започна да карам качва до 120 стои така известно време, после пада, понякога пада до 60-70 после пак се качва. Момчето което ми сменя датчика каза че много трудно може да се открие проблема. Някой от вас сблъсквал ли се е с подобен проблем. Благодаря предварително. П.С. По принцип имам и други проблеми с електрониката на колата. Климатроника ми както си работи в един момент спира да духа студено, после пак започва, централното ми от време на време отказва, не искаше да работи и с капака на багажника, колата си беше забравила ключа и т.н. Вече не знам какво да правя, постегнах повечето и проблеми, но този предстои, а ме е страх че е нещо сериозно.
  13. Продавам пружини от Audi A3 8L 1.9 TDI 110hp 2001 год. Цена по договаряне. за контакти: Лично съобщение e-mail: martin.v.yanakiev@gmail.com tel.: 0888122159 Мартин.
×
×
  • Create New...