Jump to content

mean_green

Members
  • Мнения

    133
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Passat

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mean_green's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Бих искал да споделя своя негативен опит с Апекс 3 - разбрахме се за кола, на "мъжка дума" и след това се оказа, че са я дали на друг човек. Капарото ми беше върнато, не съм изгорял с пари. Но за мен са некоректни.
  2. Продавам на части Ауди 80 Б4, 2,0 16V. Колата пали и работи разномерно, без да прекъсва или мени обороти. Никога не е имала газ. Като екстри има 4ел.стъкла, лети джанти, оригинален Competition спойлер на задния капак. Здрави ламарини, без ръжда и изгнило, опадал лак. Колата се намира в Плевен, мога да докарвам части до София за лично предаване. За връзка с мен на лс или на 0887/245З76
  3. Продадено до момента: валове и гнп, скорости, преден капак, калници, предна броня, стопове, салон, жабка.
  4. С целия фис е колега, но дисплея е за смяна. Повече инфо на л.с. съм ти пратил
  5. Търся задните капаци на тонколоните на А4Б5 фейслифт. Да са тъмен цвят. За връзка с мен на л.с.
  6. Продадени части: предна броня с ножа (халогените ги има), централна конзола, копче ел.огледала, десен калник. Щората в багажника липсва.
  7. Продавам на части Ауди А4Б5 2,5 150к.с. фейслифт. 2000г. Колата има халогени, лети джанти 16-ки, оригинално аудио (касета + диск), Босе, трилъчев S line волан, заден парктроник, ел.стъкла, ел.огледала с прибиране. Колата е с ръчна кутия, 6скорости, само на предно. Намира се в Плевен. За връзка с мен на л.с. или на О887/245З76
  8. Предна броня продадена, задната се продава комплект.
×
×
  • Create New...