Jump to content

a6 2.7 tdi quattro

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от a6 2.7 tdi quattro

  1. Автомобилът е само външен S-LINE за това няма щампи по волана и седалките
  2. Цитиране на предходен пост! В протокола не пише ли,че имаш аларма при кражба каското не важи.А ако имаш заводска след кражбата се проверява по шаси колата и ако имаш всичко е точно.Информацията е проверена от преди 1 месец.
  3. Не се притеснявай напълно нормално е.Карал съм няколко б8 на всички е било така.Говоря за 170к.с. и 3.0 тди
  4. За 3.0 240к.с.И аз да се поясня защо не смятам че е така карал съм и 224 и 233 и 240 к.с. и без чип и със дпф 240 к.с. е по-вървежен от останалите версии и то не с малко.
  5. От опит ли го казваш или по форумите ги четеш тез работи !
  6. Няма нищо нередно с обявата по горе.На фейса и без ксенон стоповете са лед,а дори да няма ксенон отново има капачета за пръскалките,но са само капачета без пръскалки.
  7. На Пасата стана като се изключи ЕСП-то се реже,за Аудито не,но разбрах,че е нормално имала датчици някакви трябвало да загрее така ми обясняваха.
  8. Така е просто искам да съм сигурен,че е нормално.
  9. Здравейте,искам да попитам дали е нормално на ауди а4 3.0тди 240к.с. ръчни скорости ,да не може да вдигне на място повече от 2500 оборота.По таблото не светят никакви лампи,когато колата е в движение няма никакъв проблем.Пробвах и на пасат с дсг-скорости тя също не можа на място да вдигне повече от 2500 оборота,но съм чувал,че на някои автоматици било нормално и се чудя на ръчка дали е проблем.Благодаря предварително.
  10. Здравейте,търся да закупя комплект алуминиеви джанти+гуми за ауди а6 4ф.За гумите нямам претенции за зимни и летни.Комплекта може да е 17или 18 цола.
  11. Колеги незнам кой ви е казал че задължително употребяваните коли трябва да са с гаранция,няма такова нещо всяка фирма вносител си избира дали ще даде гаранция или не.И по закон нищо не може да направиш в договора пише че я купуваш в такъв вид в какъвто е.Това е което съм запознат. Кажи поне от кой я взе колата за да знаем от този измамник да не се взимат коли.
  12. Какви аргументи за тези милионници искаш да ти дам.Погледни салоните и на двете коли воланите,фарове,стопове тези километри на които са обявени са минати още през първата година като им гледам състоянията.Да не говорим и за нескопосано сложеното двд тип пернишки тунинг.
  13. Не се притеснявай за документите и аз съм търговец.Понякога се случва да дойдат документите и по-късно от колата,ако не й е направено на време отчислението в италия.Даваш капаро и като дойдат документите я плащаш.
  14. Искам да попитам от коя година се слагат LED-стоповете на а6 авант ,тъй като гледам различни години едни имат други нямат.Благодаря.
×
×
  • Create New...