Jump to content

Chobanov

Members
  • Мнения

    220
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Chobanov

  1. Е в крайна сметка никой до сега не даде конкретни предположения от къде може да идва притропването..
  2. Не той си е твърд с големите прожини върви си с комплекта Валео.
  3. Здравейте колеги, днес смених вече изхабилия се съединител, притискател, маховик, феродов диск и лагер помпа. Реших да сложа твърд(едномасов) вместо демферния. Всичко е 6 педала стана мекичък скоростите влизат много добре, вибрациите поизчезнаха, но сега се чува странно дрънчене лекичко, като натисна педала на съединителя спира. Доляхме и 400гр оригинално масло 75w90 castrol в скоростите. Но шумчето си стой, някъкви идей колеги? Мотора е АSZ помпа дюза.
  4. С 4 капачки и 4 гуми, 2те са Micheline Pilot 225/40/18 другите са реплика на мишилина, като репликите не са с много грайфер, мишелина става за 1 сезон. Джантите са в добро състояние. Цена : 650 лв. тел. 0899 21 41 85 намират се в Пловдив, също така пращам по еконт, за сметка на получателя.
  5. Амии колега не ми допада спица как стои на А3, благодаря за снимките все пак !
  6. Спица ли са, колега разменям ги само за нещо което ще ми хареса как стой, така без да видя няма как да ти кажа.
  7. Освен да ги изкарам с маркуч надолу някъде ?
  8. Не няма да е от това, още не мога да разбера защо така.
  9. Ами да ти кажа, като изкарам тръбичката за картерните газове, бая силно понадухва.. ? Ми да ти кажа не губи масло.
  10. Ето още някоя снимка : Четирте гуми с еднаква шарка.
  11. Здравейте колеги, забелязах, че кулера се омаслява доста, като мия колата през под-калника го пръскам светва и след 1 месец примерно пак е омаслен, отворих маркуча които влиза в ЕГР-а няма грам нагар, системата е чиста, някакви идеи ?
  12. Колега предлагам... http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=149328
  13. Забележката се вижда на джантата 2 от тях са с такива другите нямат. Точно на вентила за помпене е забележката. Джантите са с сносни гуми грайфер тип елха, отпред са Micheline Pilot 225/40/18, а отзад се вижда на снимката. Аз ги търкалям на А3 ето как изглежда : Моля предложенията да бъдат по долу в поста с приложена снимка, или на лично с снимка, за сега не ги продавам защото нямам други ако евентуално намеря някакви ще сложа и цена.
  14. Chobanov

    Задно антикрило ?

    Аз си сложих въпросния спойлер, вече 2 месеца го карам, лепнато е с каросерно лепило, като аеродинамика разлика не намира, само като визия като си е погледа в профил много си ми пълни душата
  15. Колега аз съм с същия мотор на същото купе, и недей вярвай на стрелката на резервоара, като ми е пълен до горе първите 300 км не помръдва, после пада пак като луда, този разход 11 л е нереален, само на 1-2 ако каращ с килматроник, максимум 9,5 да да даде.
  16. Chobanov

    Ауди А3 1.9 тди ASZ

    Аз като взех една добавна на лики моли и като покарах и се смазаха добре дюзите, от 1500 оборота иска да ми чупи врата
  17. Моля някой, знае ли трябва ми бърз отговор, че колата ми трябва
  18. Колеги, днес докато чистих капака без да исках напънах повече тръбичката и се счупи на 2 точно по малките свивки, та може ли да карам така без тръбичка докато намеря или сложа заместител временно, ще има ли последствия или ? Тръбичката която е точно от лявата страна на капачката за маслото. Синята стрелка не е гледайте ползвах снимка от нета.
×
×
  • Create New...