Jump to content

mantsi

Members
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

Последни посетители

712 профилни разглеждания

mantsi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, имаш ли налична такава патерица в момента? И аз карам Туран със същия размер гуми, като посочения от теб.
  2. Преди 2 месеца смених 2 водни съединения и от тогава нямам парно. При 90 градуса духа топло но на ниска степен в момента в който увелича става студено. Когато сменявах съединенията източих всичкия антифриз и явно има въздушна възглавница. Не знам какув е случая , доливах , качвах я на една страна на по високо , помпах маркучите и не става , Абе смешна работа- газар с Ауди и да нямам парно Помогайтеееееееееее
  3. А здрасти. Имам ауди 100 2,0 е и искам да си долея спирачна течност . Обаче си купих ОМВ дот 5,1 а на казанчето пише дот 4,0. Проблем ли е да се смесват. И ако е проблем мога ли да я сменя с дот 5,1 изцяло.
  4. Здрасти колега. Най лесно ще е ако вземеш направо рамките на вратите. На тях са стъклата и машинката.Така само махаш твоите и си готов . Трябва ти само инсталация. иначе има разлика в рамките.Ако искаш ми звънни да ти обясня точно. 0888122933
  5. Здрасти колега , та значи имам същото ауди и му смених същия датчик . Държи около 95 градуса и няма проблеми. Ходих във Ванто трейд кадето имам майстор приятел и той ми каза че такива трябва да са градусите. Не се притеснявай , всичко е ок.
  6. mantsi

    Провлем с тавана

    Благодаря колега . И аз намерих един в Х.Димитър но той иска 180 лв. за всичко и само 100 лв. за тапициране. Малко скъпичко ми се вижда 100лв. само за монтаж и демонтаж.
  7. mantsi

    Помощ

    А здрасти, та значи стъпковиая мотор е точно от горе но двигателя (черен , цилиндричен ) и в него влизат 3 кабела и излиза един маркуч. а моторчето за празния ход е зад инжекцията .
  8. mantsi

    Провлем с тавана

    Здравейте , увисна ми тавана на колата Ауди 100 авант . Значи ,трябва да ходи на тапицер . Някаква идея , къде и колко парички ще ми струва . Става въпрос за добър тапицер.
×
×
  • Create New...