Jump to content

gh0s7r1d3r

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gh0s7r1d3r

  1. Като тръгнш да продаваш пак кола някога, не я пускай тука за продажба, че като гледам как ги продаваш, няма да имаш много позвънявания след тези самопризнания...
  2. Кое е евтиното на тоя котур? Първо никъв ес лайн не е, а вероятно е изджасана отпред и пича си е доплатил в доверения сервиз за ес-ова решетка. Седалките даже не са спортни, да не говорим за ес-лайн. Най-голяма усмивка предизвикват ес-луук огледалата, които са сиви, вместо никелирани. Карбоновото фолио от бриколаж стои добре около централната конзола, но врътките топла студена вода не съвсем. Отделно за тая къща гарантирам, че е с въртян километраж, от опит го твърдя. Пък цената не ми се вижда никак ниска.
  3. Ако С8 е с керамика отпред, 10-те бона са си в кърпа вързани На С8 не може да се сложи газ, или няма да е рентабилно. А и не е морално въпреки, че и аз съм фен на газта. Взимай А8 4,2 40 V 335 hp, мятай една хубава газ, а с останалите пари си направи пиниз S8 look и си готов.
  4. Колеги, бихте ли ми казали, дали на 4Ф се монтира двигател 3.0 в6 30 в или само 3.2, че имам един спор?
  5. Имайте в предвид, че ако искате встъпване в лизинг на Интерлийз, задължително ще ви искат минимум 15-25% от остатъчната стойност, а ако новия лизингополучател е частно лице, става още по-сложно. Това от опит
  6. При това е царя на изпускателните системи!
  7. С дистанцираща втулка на резонатора не става ли като при повечето модели и марки?
  8. А няма ли опция премахване на катализаторите?
  9. @Stoil, съжалявам, останах с впечатление, че говориш на мен. @Sag, скоро ми се случи да видя наживо последствията от скапани дюзи. В резултат, човека си купи още една шестица за мотор и др чаркаля. Много скоро след това смени и турбина. Не накуп, ама през 2-3 месеца си е като накуап... Както и да е, силно отклонени сме от темата. Никой ли няма идея какви са слабите страни на 4.2 40v? Този мотор е различен от предишния 4.2 с ремъците, нали? Колко км пробег дават на веригите и защо по дяволите са решили да ги сложат отзад?
  10. Извинете ме колеги, но за мегани и дизели не става въпрос в темата. Пък и вървенето не е единственото нещо в една кола според мен - има и други фактори - комфорт, сигурност, стабилност и мн. други, които нито едно рено не може да предложи в степен подобна на германци и японци. Едно време много се кефеха хората на една лада на божура, дето цепеше а8-ци, с8-ци, ески, седмици и тн. И какво от това - с осмицата биеш десен от пистата, караш 1500 км и слизаш като бял човек. С ладата/реното ще слезеш скован след 300... Както и да е, при други условия - ако купувах колата от магазина, предполагам бих се спрял на дизела. Но да съживявам мъртъвци - дюзи, помпи, турбини, дпф-и и тн и тн отказвам
  11. Аз лично не съм имал 2.5 тди, но преди работех в сервиза на баща ми и с очите си съм виждал какво значи износени валове. С ръцете си съм вадил кобилици от картера и съм избивал с големия чук неработещи от години клапани. Да не говорим за характерния шум, който притежава този мотор. Преди десетина - дванадесет години познат докара смазана 6-ца 2.5. След дълги тенекеджийски ремонти, ремонти по ходова част и ДВГ, дойде време да го запалим. Никога няма да забравя уплашената физиономия на баща ми, когато запали мотора, заслуша се и панически го изгаси с думи от сорта на "'ба си мамата, нещо не сме направили като хората, трака като много счупен"... А това всъщност си му е нормалния работен звук... Освен това, по мои сметки, дизела трябва да харчи под 9.5 за да е в парично измерение равно на 20 газ. Дизела задължително ще е на много повече км от бензина. На дизела има много какво да му се счупи в повече от на бензина. Извода е - изобщо незнам защо се замисляш за дизел, при това 2.5, а на вс отгоре и 15-годишен?
  12. Американски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват какъв си тъпак. Аз не се кахъря, ясно ми е, че няма много хора, които могат да дадат качествени мнения по темата, набирам информация и от други източници. Идеята ми беше да прочета и някое мнение от първа ръка. Както и да е, наздраве!
  13. За кое говоря уверено?!? И да, виждал съм я само отстрани - нормално - има само 2 за продажба в България - и двете съм ги гледал и карал. Не ме устройват и двете - едната е FSI (стана ясно, че искам да се кара на газ, а този мотор не позволява безпроблемна конверсия). Другата е седан и то американка - знаете какви са - с гадни жълти светлинки навсякъде отвън, огромни грозни предупредителни надписи за идиоти от типа "сложи колана", никакви екстри и т.н. Както и да е, мислех, че идеята на форумите е да получиш реална информация и впечатления от собственици на подобни коли, но явно съм грешал. Излиза, че за да пишеш из форумите, трябва да си свръхинформиран и да имаш поне 100000 км навъртяни с даден модел, за да пишеш за него, пък било то и въпрос... П. С. Ако под уверено, имаш в предвид това, че изразявам личното си мнение - ОК. В противен случай - излишна нападка, колега..
  14. Явно няма желаещи да коментират спооед мен най-юобрия вариант на А6...
  15. Чичо Дидо, ако те види Лексуса в кой форум пишеш, ще блокира сървъра на друугия форум...
  16. И все пак има ли кой да изкаже компетентно мнение, което да е по темата? Всички казват Ауди е много скъпо за поддръжка - специално за този модел кое е скъпото? Кое се троши по-често от на други коли, кое е скъпо? И най-вече какъв пробег дава производителя за веригите?
  17. Защо и моят пост е минал под балтията? Беше си изцяло по темата?!?
  18. Да - 3.0, 245 кс. Кеф е зимата много, ама е време за комфорт и глезотии А тях съчетани с качествено 4WD ги има само при Ауди според мен.
  19. И аз търся А6-так, 4.2 V8 преди 2007-ма - тоест стария 40V 334 к.с. двигател, комби, по възможност с адаптивно въздушно окачване. Принципно трябва да оженя субката и тогава ще плащам, но ако излезе нещо неустоимо, ще мисля нещо...
  20. Някаква идея какъв е препоръчителния сервизен интервал на веригите на 4.2 v8 40v? Че явно няма да е FSI след няколко консултации...
  21. Днес говорих. Иво Ленков е отпуска, но човека с който говорих беше много любезен. Цената на ИКОМ-а е около 5500 лв. Помпите вече са немски, но пак били проблемни с нашата газ. Посъветва ме да помисля за конвенционален ГИ. Как мислите?
×
×
  • Create New...