Jump to content

BlackRojar

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от BlackRojar

  1. Добре ще е и на цързите връзки и датчика на тройтика да смениш гумичките, че 2 месеца я дебнах мойта, от къде сълзи. Та накрая, тройник и о- пръстените за парното на всички бързи връзки и заспа.
  2. За Ауди А4 B5 фейс комби, лоста за фаровете и мигачите, заден ляв стоп и трилъчевия S волан ако е ок, цени.
  3. Купувам вакуум помпа за Audi a4 b5 комби със комфорт модул. Прилагам снимка на капачката с номерата и т.н.
  4. Мерси колега, но ми се получи лек проблем с парите.Като получа потвърждение ще помисля и ще се чуем.
  5. Е мина се на преглед, и се установи че е имала удар доло вляво най- вероятно камък или колче.Но там минах по леко,проблема е че, отпред рамката по която минават урбопътищата от кулера към турбото е изкривена,взех втора употреба за 30лв.При свалянетои е била натискала меката връзка за турбината и сая пратили на някякъв Митко в София цената на рециклажа е 700лв. Идеята е за втора употреба ама там май нямя гаранция на какво ще попадна.Кофти тръпка като за първи автомобил.
  6. Здавейте колеги нов притежател на AUDI A4 1.9 tdi. 1999г. съм, преди 10 дни я купих от Дупница.При откарването ми на сервиз за смяна на консумативите, масла,ремъци,филтри и т.н. ми казаха че, ТУРБОТО е АУТ.По какво съдят 1.Наличието на 200-300 гр. масло в интеркулера 2.Луфт около 2 милиметра според мене "аксиален". 3. Колата нямяше мащност на около 100 на 4 при изкачване и то право без завои около 1км. ми стигна 70 някяде, а кято я взех уш си беше ОК. Въпросът ми е рециклаж и каде то Сандански съм или втора употреба и идеи от кого да взема. Незнам точно кой е номера и пиша всичко квото има по него. GA3 028145702H VM15 454231 GARET
×
×
  • Create New...