Jump to content

cvetusha

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 quatro 3.0

cvetusha's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. http://cvetusha.snimka.bg/automobiles/cd.703666.28561605, май тука трябва първо стойка?
  2. Много благодаря на всички помогнали , а
  3. тоес да търся сд карти, всичките са с еднакви размери и няма нищо по особено като параметри, ако е така благодаря за съдействието ви.
  4. като натиснеш върху линка излиза снимката
  5. здравейте ако някой може да ме ориентира на тази снимка http://cvetusha.snimka.bg/automobiles/cd.703666 има показани слотове за карти, нямам карти как мога да се снабдя с тях (съжалям ако въпросите ми Ви се струват тъпи но наистина съм се видяла в приключение с тази кола)
  6. колежка съм и си търся телефон за който имам стойка в подлакътника
  7. телефон за колата дали имате и стелки?
  8. какво стана със стелките и телефон има ли?цена
  9. никой ли не може да ми помогне?
  10. Здравейте четох из форума но не открих никъде, търся си книжките които вървят с колата - за навигацията и другата е харектеристика на колата за ауди а4 авант - на български език , ако някой има нещо подобно макар и да не е за такава кола, да ми пише на лични, или ако знае кой може да ми помогне.Благодаря предварително.Извинявам се ако темата не е за тук.
  11. Здравейте, валидна ли е офертата за диска, ако може да се възползвам от нея.
  12. здравейте, в колата има стойка за телефон в подлакътника но телефона го няма, някой може ли да ми каже от къде да си купя телефон.Благодаря
  13. cvetusha

    здравей имам кола по коята нищо неразбирам, имам книжки но са на италиански, ако имаш нещо на български ще съм ти много благодарна или ако заеш от къде да си изтегля. Пиша ти и по друг повод видях ти навигацията моята е същата, интересувам се от настройките за телевизията и камерата за обратно виждане, ти ли си ги прави и някой друг, аз съм от Созопол ако можеш да ми препоръчаш някой който да м...

  14. cvetusha

    Здравейте видях в една тема че колегите се обръщат към вас за навигация, та и аз на опашката, навигацията е RNS -E (каквото и да означава) колата е а4 авант 2006 (ако има значение), нищо не разбирам, да помоля за диска с новата навигация от 2012 на български (срещу заплащанае), и ако имате упътване за работа с навигация или ако знаете от къде да си изтегля, ще съм много благодарна.Лек ден.

×
×
  • Create New...