Jump to content

genet02

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

genet02's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не мога да си свържа VAG-COM кабела с лаптопа и колата. Направо откачам..
  2. Не е решение но когато бях със старото табло не ми светеше нищо а с новото постоянно мигаше този ((!)) И реших, че проблема е от таблото а не от колата и за това така направих и сега няма проблем
  3. А случайно да ти се намират драйвери за windows7 ?
  4. На 44 диагностичен канал ми показва 0.2 още 8 цикъла и ще се надявам да изчезнат натрупаните грешки които ги оправих.
  5. Благодаря ти колега днес го чакам да пристигне и дано да нямам проблеми
  6. genet02

    Проверка на датчик?

    Здравейте колеги. Вашата информация днес ми беше много полезна. Имам проблем с климатроника на моята 100-ца , той се изразява в това, че като е пуснат климатика да духа студено и компресора започва да изключва през някакъв интервал от време и то за 1, 2 секунди и след това пак се включва. И установих, че това може би е от въпросният датчик, защото и на дисплея на климатроника в режим на диагностика ми изписва, че е повреден този датчик. Та при първа възможност мисля да го сменя и да вида дали ще се оправи.
  7. Здравейте колеги. Реших да си купя ВАГ-КОМ за моята 100-ца защото ми омръзна от пишман майстори. Та въпроса ми е какъв точно трябва да е кабела и дали ще имам проблеми със свързването му? Този които съм го избрал дали ще стане http://prodavalnik.com/vag-com-diagnostichen-kabel-za-vw-audi-skoda-seat-409-1-vcds-lite-1-2-full-i27706783 ? и преходника към него http://prodavalnik.com/prehodnik-obd-f-16pin-km-vag-2x2-i27394537 ? Благодаря ви предварително.
  8. Здравейте колеги. И аз също си смених таблото на моето ауди100 което е 2.5тди с такова само че от бензин и също светеше тази крушка със знак удивителен ! Светеше няколко седмици и много ме дразнеше и накрая свалих таблото и я махнах и сега нямам никакви проблеми с таблото
  9. Здравейте колеги! Малко съм нов та да мина направо на въпроса. Колата ми е Audi 100 2.5 TDI 1992г. И нямам такъв салонен филтър като показания на снимката. И гадното е че всичкият прах и мушици влизат през въздуховодите. ТА има ли някакъв начин да се сложи такъв?
×
×
  • Create New...