Jump to content

acekov

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1,9 TDI

Персонална информация

  • Локация
    sofia

acekov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Подарявам следните неща: 2-те задни кори на вратите за ауди б5 и средната конзола , около ръчната която е. Конзолата е с повредени поставки за чаши, а корите са със захабен план иначе си работят. за повече инфо на лично
  2. ИИИИ още един въпрос. Видях, на снимки, че оригиналните касетофони са с 3 или 4 жака не съм сигорен, сега в момента в колата имам само 2- евробуксата. как става този преход , така че всичко да си му работи?
  3. Колко канала имат оригиналните радиа и мога ли да захраня двете колони отпред с пищялките + двете колони отзад, тоест, каква ще е мощността
  4. Кое оригинално радио не прави проблем с потенциалометъра(volume) Има ли такова. Ако може някой да ми обясни как стоят нещата с кодовете. ако нямам код и го декодирам каква, ще бъде разликата и ако махна акумулатора ще трябва ли пак да го разкодирам. Как се въвежда кода ако имам такъв. И кои са оригиналните радиа, които ще паснат на Ауда А4 Б5( до 2001г.)
  5. Кората е намерена, сега остават халогените с решетките и един въпрос, Могат ли да се сложат тези халогени на ауди а 4 преди фейслифта?
  6. Проблема ми е следния: Колата фабрично няма колони на задните врати. Прекарах кабелите и колоните са сложени, но сега незнам изведените кабели към кои кабели да ги свържа на евробуксата. Разбрах, че ако ги вържа към кабелите на съществуващите колони то мощността, ще се раздели между всички колони а аз искам всеки говорител да си е към отделен канал с цел повече мощност. Благодаря предварително.
  7. Купувам кора за шофьоркската врата с 4 ел стъкла на ауди а4 до 2001г. същото е и за халогените с решетки.
  8. ами да ти кажа като стигнах до П2000 беше доста матово и дори се стреснах да не съм ги прецакал съвсем.Но искаш да кажеш че от лака няма да са матови и ше ги предпава, но въпроса е какъв лак да ползвам.обикновен? А дали няма да спреш да цитираш предишни постове? И ако може по-старателно писане някак.
  9. a дали е възможно да попиташ твоя приятел от къде го има този лак?
  10. А какъв е този лак? за какви повърхности или някаква марка да ми кажеш
  11. Здравейте! Малко предисотия: купих си фарове втора употреба с пластмасови стъкла отпред(не знам как се казват, нещо като плексиглас).Фаровете имаха вежди залепени с двайнолепящо.Махнах ги, почистих лепилото с лакочистител(голяма грешка) и си помислих "язък за парите които дадох" Почетох малко по темата и реших да ги полирам, защото повече от това нямаше как да ги разваля. Нужните материали струваха 12,50 лв и 0,50 труд= 13лв :Д. Материялите бяха: шкурка 2 листа с размер P 2000, 1 лист P 1200, 2 листа P 800 (колкото по-голяма е сифрата толкова по-финна е шкурката),абразивна паста- Scratch away.Гюдерията си беше моя (парцал за прозорци) Резултата не е перфектен и обмислям да го дооправя с бормашина с накрайник за шкурене, но това по на татък. Подчеравам, че това не е мръсно, а надраскано заради ацетона и памука, тъй като се зацапа, но продължих да търкам с него и стана като шкурка. Резултат: съжалявам че така изглежда снимката, но беше много голяма и трябваше да я изрязвам.
  12. кори на предните врати на какви пари са ти?
×
×
  • Create New...