Jump to content

bizkitnas88

Members
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bizkitnas88

  1. Продавам горе посочената въздушна пушка.С нормални следи от употреба, добре поддържана.Имам я от лятото на 2013. Причина за продажбата е чисто финансова.Идва с моноблок, който е закупен допълнително, калъф, нивелир направен лично от мен.Стреля прилично, добре смазана. Не подлежи на регистрация. Давам и документа към нея.Закупена е за 371лв търся и 250лв. Телефон за връзка: 0894 240 123 Наско. Нова цена 220 лв. за всичко. Пушка, оптика, калъф и невелир.
  2. Здавейте. Търся лостчетата който са на волана зе светлините, мигачите, чистачките и аварийните. Никъде неможах да ги намеря и този форум ми е последният шанс. Ако някой има информация ще съм много бладарен.
  3. 360лв ако някой е навит пак може да се разберем.
  4. Продавам горе посочената въздушна пушка. Модел 2013 закупих я от VIP Guns в Пловдив края на миналото лято. Много малко износване от употреба по приклада. Оптиката е BSA WSF 8-32x44 която също е купувана отделно, защото оптиката с която идваше пушката не беше качествена. 22J 220м/с прави пушката. С нея върви и всякакъв вид инструменти който имам както и калъф.Оръжието се намира в Пловдив НЕПОДЛЕЖИ НА РЕГИСТРАЦИЯ!Продавам я защото декенври месец ми се роди син. Имам нужда от някой друг лев. Цена 430лв за всичко. За сериозни копувачи цената подлежи на коментар. Благодаря.
  5. Тази сутрин направих тази процедура. Маркуча който влиза горе в радиатора беше студен дори и след 5тата минута. Сега как да разбера дали е датчика и каде се намира той?!
  6. Благодаря утре ще пробвам съвета на CMexypko.
  7. Колеги колата от доста време дори и през лятото бъзро губи температура при вдигане на по висока скорост. Сега зимата още по зле стоят нещата. Дори и да я оставя да загере на бензин за да достигне 30Ц и да мине на гас след това трудно качва повеча от 60Ц. Ако евентуално качи градусите, пак леко да настъпя и да осети ветреца и пак спада температурата. Принуждавам се да слагам изолация отпред на радятора защото разхода става огромен. Това се дължи на развален термостат или клапата е направена да отваря на по-ниска температура? Колко струва г/д термостата и лесно ли се сменя? Един приятел ми каза да изчакам да загреела колата до 30-40Ц и да проверя дали всички мъркучи са с еднаква температура като ги барам, и ако са значи че термостата е отишал и клапата е постоянно отворена, следователно затова губи така драстични температура. Аз имам липсваща част на спойлера от дясната страна както и кората отдоло я няма. Това може ли да подсилва проблема или няма никакво значение? Каде се намира този термостат и мога ли да го подменя сам или трябва специалист да го направи. Ауди А4 1996 1.6и
  8. Колегата е прав. Колкото и да те обеждават тук че няма значение че е алуминиева предницата аи моля ви се... има значение. Карам от години а4 96 зимаш турски комплект предница 300 лв и караш 1000км и фърляш. вообще не си заслужава. само хубави нови части иска колата. посления ремонт беше следния. става навъпрос април месец... 2 биалетки, ляв долен носач, 1ляв горен носач и 2 десни горни носача всичко с труда ми излезна 480лв имай в предвид че момчетата са ми приятели частите с отстъпка труда на половина! Досега никакъв проблем нямам и се надявам да нямам щот ми писна да давам 1/4 от цената на колата само за ремоонт всяка година, да не забравяме данъци и консумативи.
  9. Доста интересна и полезна информация. Колкото до десен волан карам а4 с десен волан от 2007 година проблеми никакви и е ръчка. Явно зависи кой как е свикнал. Пък и аз съм живял в Англия и съм карам кола там се тая. Набиха ми се на очи защото гледам че цените са им доста ниски пък са на добри километри, сигурно возят добре и не са толкова шумни. Не съм се возил в такава нито съм карал. Тъй като има отговори от колега който има такава кола, разчитам най-много на неговите коментари. Честно да ти кажа колега стресна ме. Знаех че подръжката ще е скъпа но незнаех точно колко. Ако казваш че гори градско 13,5-14 това узначава 15-16 гас. Което е добре според мен. То А4ката ми гори 11 сега. Търся кола и тази ми изглеждаше доста добре обаче тези части наистина ще са доста скъпи, а аз чакам дете. Затова и търся нещо одобно топло през зимата хладно през лятото и тихо. Май много неща станаха... Незнам защо пак гледам Ауди макар че не съм и голям фен пък и жената това се чуди тя хич нехаресва сегашната обаче ми хареса как вози дори и а4ката. Представям си а6цата какво ще е... сигурно сеедно караш по бебешки дупета хаха. Иначе алтернатива на Аудито е субару wrx 2004 4wd 225 коня. Сърбят ме ръчичките за такова обаче знам че возията няма да е и кат на а4ката. Обаче със сигурност подръжката ще е и тя скъпа, оабче ще върви по бързо и от 2те аудита. Незнам главата ме заболя дайте няква идея че то лятото е далече обаче еи така ще дойде.... Благодаря на всички отделили време за да изразят мнение
  10. Здравейте колеги. От доста време разглеждам този модел коли но от Англия с десен волан. Харесал съм тази кола ---> http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201305266963107/sort/default/usedcars/maximum-age/up_to_10_years_old/engine-size-cars/2l_to_2-5l/fuel-type/petrol/model/a6/make/audi/onesearchad/used/onesearchad/nearlynew/onesearchad/new/radius/1500/postcode/cr78hy/page/1?logcode=p <--- или подобна но определено 2.4 бензин. 3.2 ще ми доиде на нагорнище. Интересува ме заслужава ли си има ли някакви особености отностно точно този двигател? Как стоят нещата с обслужването на колата. Частите скъпи ли са, какъв г/д разход дава. Ако има колеги който карат този модел може да споделят добри/лоши отзиви. Благодаря предварително.
  11. То е ясно както трябва да се направи и какво е правилно, обаче не всеки може да задели такава сума и да я даде наведнаж При положение че на месец аз а сигурно не само аз ами доста от колегите взимат м/д 500 и 700лв. Колко месеца трябва да събирам според вас и като ги саберя дали няма да изкочи нещо по наложащо? Някой от вас намекнаха за смяна на класа кола... съгласен съм с това, обаче аудито ако го продам няма да мога да си закупя и този по нисък клас кола.. просто положението е такова. Така че какво е правилно и какво можем да направим по случая в нашата страна в този момент са две много различни неща.
  12. Аз това имам в къщи немога да кажа че имам оплаквания. Особено дистанционното с мърдаш го и имаш мишка на екрана както и скролл на дистанционното... супер е http://www.technopolis.bg/b2c/details/12377/P11090104/Televizor-LG-42LA691S-3D-LED
  13. Цитиране на предходен пост! Аз също мисля че с малко усилие и търсене може да се намерят дискове 2ра ръка. Попринцип нямаше да имам нищо против да взема и нови за 350 400лв но момента просто не е подходящ. Чакам дете и съм намалил разходите на максимум но осъзнавам факта че спирачките са много важна част от безопастността на мен и останалите участници на пътя. Затова предпочитам да проверя какво има на пазара преди да направя толкова голяма инвестиция.
  14. Хубава идея... ако някой има предишен опит и знае какво е хубаво и евентуално на добра цена би било полезно.
  15. Пичове от известно време спирачките ми хич ги няма. Свалях гумите гледах и установих че мн са раждясали чак се лупят отгоре. С накладки съм от миналата година от доста време свирят. На бълкана убивам скоростта с скоростите и пак прегряват.... Мисля че е време за смяна но незнам какви да купя. 2ра рака от морга ли? Нови ли? Мога ли да сложа от следваштата версия примерно 97' 99' или 2000? Ако някой е сменял моля за помощ че това да не ти работят както трябва спирачките не е шега! Благодаря.
  16. Така като огледах частта която съм взел започна да ми става ясно как може да стане. Колкото до това от какво ауди е какво значение има? Кожата е много запазена мисля че ще изглежда добре и за 30 кинта си струваше. Нова е повече.
  17. http://www.pnzauto.ru/market/2864/5_f.jpg Виж на тази снимка се вижда ясно каде е закрепена кожата. как да я сваля?
  18. Аз видях днес как я свали момчето в моргата но модела на аудито от което излезна тази част е от 2003 и беше съвсем разлияко самото табло около лоста. Моето е от една голяма дълга част започвашта от поставките за чаша и свършваща чак горе над радиото. Да се опитам да махна цялата част от таблото или да скусам старата и да огледам как стоят нещата? На това ауди от което я взех около лоста беше една малка част и пича само леко я повдигна с отверката тя изкочи беше от алминиум разби болчетата и кожата заедно с пластмасата на която е закачена изкочи и ми я даде... Мойто табло е цяло не е само една малка част на която е около лоста затова се чудя утре как да го направя...
  19. Днес от автоморга край Пловдив намерих доста запазена кожа за скорстния лост. Моята е в окаяно състояние затова ще я сменя, но незнам точно как. Някакви съвети от хора който са я сменяли ще ми бъдят полезни преди да хвана отверакта. Колата е Ауди А4 1996 седан. Благодаря.
  20. Благодаря на всички който се отзоваха да помогнат. @marty979 точно това направих. Проследих кабела но нищо странно или повредено, затова махнах буксите огледах ги нямаше им нищо и пак ги мушнах. Явно от самосебеси се оправи. Нито пилка нито мига проработи! Благодаря Филтъра го изкопах БУКВАЛНО имаше поне полувин кило шума и пръст след като почистих извадих и него.... http://instagram.com/p/beTD6lOdsb Утре ще потърся за "Hengst" филтър или каквото ми препоръчат. Благодаря отново! Без вас пълна 0!
  21. За филтъра попитах в голям магазин за части провериха и ми казаха че наистина има такав филтър и струва нещо от сорта на 13-15лв. И ми казаха под жабката?! разгледах днес изпразних жабката погледнах я и се отказах. Ще погледна там кадето ти ми каза утре. Доста части сменях по предницата защото беше напълно разбита от миналата зима. Долни задни криви носачи и от двете страни, от ляво и от дясно по 2 горни носача както и либетки и от двете страни. Два дни преди това бях да ми сложат газова уредба и да ми изчистят и адаптират дроселовата клапа, смених свещите с нови филтъра също и изчистване на грешките и там други настроики на оборотите правиха. Стана супер като нова върви обаче след тази смяна на частите този проблем се появи. Един пич ми каза същото да я водя на ваг ком защото е трябвало преди да откачат буксите доло на спирачките е трябвало да махнат клемата на акумолатора за да не отчете грешка колата ама не са го направили и сега 30 кинта за изчистване. Макар че ще пътувам за Гърция другата седмица мисля да не го правя сега ами септември месец преди зимата. Ти как мислиш?
  22. Колега аз имах същият проблем преди месец... 1,2... сеедно се чуди да тръгва ли да гасне ли беше много колеблива. Обикалях грешки ходих да чистя тогава бях само на бензин дюзи чистих нищо непомогна... докато един ден случан пич ми каза да изчистя дроселовата клапа. Отидох така и направих сега немой се запре дет се вика
  23. Здравейте. Преди седмица правих ремонт по предницата на колата и при ремонта момчетата явно са махнали датчиците за ABS-са и сега още при палене на таблото светва жълтата лампа за ABS-са и одивителната едновременно както и издава писклив звук три пъти. Мога ли да коригирам проблема сам или трябва да ходя при специалист който да ми изтрие грешката? (погледнах буксите вклучени са, махнах клемата на акумолатора за 5 мин.... непомогна) Другият ми проблем е, че немога да намеря филтъра на парното. Явно никой не го е сменял преди мен и сега всякакви миризми свободно преминават през парното. Ситуация: чакам на червено пич минава по пешеходната пътека решава да пръцне... аз го померисвам вътре... Колата е Ауди А4 1996 без климатик (десен волан ако има значение). Благодаря.
  24. Провери дали ти работи километража правилно... мое датчика да е отишъл
×
×
  • Create New...