Jump to content

Pesho_pz

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A 8

Персонална информация

  • Локация
    PAZARDJIK

Pesho_pz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, Колата е на 200 +++ к и има проблеми. Отказах се.
  2. Мерси колега! Беше полезно и малко разочароващо, че е седяла в къща . Вече имам час в AUDI.
  3. Имаш ли повече информация, на какви километри беше тогава? Кога е било това и какво значи доста време в месеци ? Собственикът твърди, че е нов внос от Германия и е внесена преди около месец/два. Била карана Италия - Германия и обслужвана и на двете места.
  4. Давайте мнения за колата, че не остана Малко ме притеснява този светъл салон, но пък колата иглежда доста запазена. От къде мога да намеря такива гърнета?
  5. Има ли колеги с подобни автомобили за преки впечатления? Замислям и лека промяна на гърнетата, когато я взема, защото ми е малко тиха. Харесал съм това: http://www.amazon.de/ULTER-Duplex-Sportauspuff-Quattro-02-10/dp/B007QUHH6W/ref=sr_1_fkmr0_1?s=automotive&ie=UTF8&qid=1424016416&sr=1-1-fkmr0&keywords=SPORTAUSPUFF+A8+D3 но са само накрайници. Знаете ли къде мога да отида за такава доработка на колата? Мерси предварително!
  6. Мерси Колеги! Имате ли впечатлени за здравината на автомата? Интересува ме дали се чупи, защото това беше единственото, с което имах проблем при D2 - ката, която беше от Швейцария. Определено ще наблегна на проверката на автомата и въздушното преди да я взема. Ето я колата, която мисля да взема: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11421685984634276&slink=8uyozd В началото на 2006 - та е, така че би трябвало да е 40 v. Уж беше от Германия, а на сервизната книжка излиза Болоня . Въпреки това е доста запазена.
  7. Привет колеги, До преди 5 месеца имах Д2 4.2 бензин. Колата беше отлична и освен еди ремонт на автомата не съм имал проблеми за 3 години. Продадох го, за да си взема нещо по-ново и зпочна голямото търсене. Мина се през коли, регистирани с 2-3 години по-напред, коли от щатите с щета наводнение и какво ли не. Сега съм се спрял на една кола, която изглежда читава и мисля да я взема тази седмица. Колата е 4.2 безин 335 p.s. 2006 с цялата решетка. Мисля, че моторът е същият, но с променена електроника. Моля за мнения, за конкретния модел, окоачването и автомата. Ще се радвам да споделите мнения за същия двигател и проблеми, които сте срещали. Надявам се да има коеги с подобни автомобили. Пазарър е замлят с дизелови автомобили за съжаление , а аз не съм фен. p.s. Ще се проверява в оторизиран сервиз, защото километрите са нереално малко 135 000. Ще се радвам да споделите мнения и по този въпрос. По рама излиза същата година, проверена в : http://www.vw-club.ru/vw/vin/ Мерси предварително! Ще се радвам да се вкюча на сбирките
  8. Колеги, Аз имам А 8 2001 с нави +. Може ли да се измисли нещо и за мен?
×
×
  • Create New...