Jump to content

Rado Petrov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Svishtov

Rado Petrov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. значи няма връзка между кантарчето и абс-а на колата
  2. колеги,бих искал да попитам някой може ли да ми обясни какьв е синхрона между кантарчето и АБС-А
  3. Благодаря Колеги за отделеното време,наистина съм ви задълцжен,ще покарам още малко докато намеря 2-ра ръка от някоя морга,естествено ако няма ще гледам да си взема ново...Благодаря Ви още веднъж !
  4. Благодаря колеги за бързия отзив,Аудито е с АБС и наистина съм на кантар да го махам ли,значи няма да е проблем ако имам АБС и да го махна....и другия ми въпрос е ,виждам че е само една гума или гумен пръстен от където е теча,та мисълта ми е мога ли да го закупя този пръстен от някъде или да не си правя усилията въобще да търся,поразпитах но всички отговори са негативни,Благодаря ви предварително...п.с Бирата е ясна :)
  5. колега здравей,бих искал само да те попитам от къде мога да си купя тази гумичка за кантарчета и как да я отремонтирам,имам съшия проблем с умъсляването му,Благодаря предварително

  6. Здравейте Колеги,днес прочетох всичките ви мнения и виждам че има големи спорове отностно "кантарчето"...прочетох я защото днес си боядисвах гърнето...ръждата не прощава и случайно видях,че "кантарчето" е " влажно" , оказа се спирачна течност естествено.Отидох на сервиз и ми казаха,че не подлежи на ремонт,даже не ги сменят с нови ,а ги "изкормват" и слагат преходник,който отвежда спирачнта течност до задните цилиндърчета и т.н...това много ме усъмни,все пак са го правили инжинери да е там и невярвам ей така да се маха,мисълта ми е може ли да ме посъветване да го махам ли ,да се опитам спра теча,по точно няколкото капки за цял ден шофиране или да не се чудя ,а да си купя нов,но и цената научих че е около 160лв...Карам Ауди 80 1.9 TDI ...Благодаря ви предварително !
×
×
  • Create New...