Jump to content

vilson

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vilson

  1. Та това с печката и на мене ми се случи.В началото си бачкаше и в един момент пускам светва ми зелената лампичка,че действа отивам след 5 минути при колата и нищо.Така няколко пъти докато печката се заключи и трябваше софтуерно да се отключи.Вчера например ми запали без проблеми.Имах преди това А6 с печка при нея нямаше хънта мънта.На 8-та ми прави впечатление,че при по високи градуси не ще да пали да речем 5-6 градуса.Вчера беше около минус 1-2 когато запали. Та питах дали няма зададени градуси при които да пали и ми отговориха,че е възможно.Добре е поне че си имам VAG-COM та си я отключвам сам като се заключи.При А6-цата такива проблеми не съм имал никога.
  2. Явно на всеки говорят различно от Порше БГ.Моето Ауди го докарах от Германия със сменени масла филтри и всичко каквото трябва в сервиз на Ауди там.И понеже преди това имах А6 3 литра си я карах пак с оригиналното масло лонг лайф 3 и го сменях м/у 15-18000 км.та реших да се обадя в Порше БГ да ги попитам колко излиза смяна на масло филтри и др. при тях.Щото вече съм навъртял 15-16000 км.от смяната в Германия.Те чукнаха в компютъра и видяха че маслото е сменяно там и ми казаха че мога да карам още 10000км, т.е. до 25-26000.Иначе аз също бях чувал за по ранната смяна на тези неща в България.Иначе човека от другата страна на телефона ми каза,че след като е сменено в Германия мога да го карам до посочените по горе километри.Е каква е логиката като аз го взех от там след като беше изминато 2000 км.,от смяната на тези консумативи.Иначе от Порше ми казаха около 1060 лв.за смяна.На друго място обаче със същите масла филтри и каквото трябва ми излиза между 500-600 лв.
  3. Цитиране на предходен пост! С две думи накратко значи тунера ми в колата е MPEG 2,а ми трябва MPEG 4.Явно нищо не става,защото пък иначе в Германия и Австрия няма да хваща ТВ.
  4. Ами незнам дали тв-то в колата ми е по стария или новия стандарт ама все си мисля,че не сме по умни от немеца.Защото там тв-то си бачка перфектно.А нашите боклуци тука с "прехвалената"тъповизация от която и стотици села останаха без телевизия се насраха.
  5. От както направиха цифровизацията ми изчезна образ на телевизията има само аудио.Много интересно нашите тъпанари какъв сигнал пуснаха.Например в Германия и Австрия си гледам перфектно всички техни програми.
  6. Цитиране на предходен пост! Еми сега ще пробвам и така. А така като трия и копирам нали като свърши инсталирането на първата папка и като извадя картата да изтрия първата папка и докато копирам втората не се ли прекъсва инсталацията.
  7. Цитиране на предходен пост! Моите карти са от 2010 год. но на тези все пак пише 2013 така че трябва да има разлика.А за инсталацията когато ме пусне да инсталирам ми се показват сума ти неща и понеже не знам какво точно да посоча отивам най долу и му давам да стартира изтеглянето.А тия карти както са номерирани не ги виждам в такъв вид.
  8. Стигнах до тук и всичко приключи.На печелившите честито!!!!
  9. Цитиране на предходен пост! Сега ги инсталирам по този начин и понеже вече е късно утре ще пробвавам какво съм сготвил.За сега Чао!!!!
  10. Цитиране на предходен пост! Ето така ми изглеждат папките:на другите снимки са съответно 1,2,3 и 4 папка в отворен вид.Значи да разбирам че трябва да копирам на картите папка 1 фолдер1 и фолдер2+metainfo2 на SD картата и тогава да я сложа за да се инсталира.
  11. Цитиране на предходен пост! Сега ще видя каква е файловата система и по късно пак ще пиша,защото сега и без това пиша от телефона си.
  12. Цитиране на предходен пост! Такава папка card X въобще нямам.Ето това пише на моите папки: card1 T card2 AS card3 CC card4 6.15.5 card5 6.15.5 Activation
  13. Пробвах и нищо не стана.Казва ми че не може да намери нужната информация.
  14. Цитиране на предходен пост! Сега отивам да видя дали ще мога да се справя.Само не разбрах кода за активация сама ли ще си го намери или.....Ще видя какво ще стане ако не стане нищо в понеделник то е ясно,че ще съм първи Порше запад.
  15. Добре как се действа като съм изтеглил картите.За инсталацията ясно картите се инсталират 1,2,3,4 и т.н. ама как става активацията с папката където пише card5 6.15.5 Activation. Предполатгам че по някое време ще ми поиска да се активира и да се въведат някакви кодове пинове и т.н.Щото имам кутийката на картите от 2010год. и там на едно място има три кода един активиращ един пин и третия не си спомням. Добре как се действа като съм изтеглил картите.За инсталацията ясно картите се инсталират 1,2,3,4 и т.н. ама как става активацията с папката където пише card5 6.15.5 Activation. Предполатгам че по някое време ще ми поиска да се активира и да се въведат някакви кодове пинове и т.н.Щото имам кутийката на картите от 2010год. и там на едно място има три кода един активиращ един пин и третия не си спомням.
  16. Вчера отидох в Порше запад и срещу 23.40лв.ми развиха останалите три секретни болта.След това приятел ми даде четири обикновенни и сега съм без секрети.И се чудя дали отново да си купувам или не.
  17. Значи четох във форумите за човек с Ауди който е имал същия проблем и тръгнал за Порше запад ама така и така минавал по околовръстното та решил да се отбие в Порше изток.Попитал дали могат да му помогнат вкарали го в някаква отделна клетка изкарали му около 30-40 секрета и му свършили работа,като за услугата както той казва не са му взели и една стотинка.Така,че утре в девет въртя по телефона и ако ми кажат че става отивам там.А комплекта струва 91.00лв.А пък аз ползвам и 15%. Че е за отвиване за отвиване е но много деликатно,защото джантите са много скъпи.
  18. Видях на секрета но няма никакъв номер.Явно тия от Ауди са толкова секретни колкото ЦРУ. Утре ако и Ауди нямат такъв секрет направо я засекретявам колата на паркинга и ще чакам по добри времена.
  19. Ако може някой да помогне с такъв секрет от снимката да пише.Става въпрос за днес или утре,защото в понеделник ще ходя в Ауди.Там имали най различни секрети и ги отвивали.
  20. Това с тегленето пак си е*а м***та.Може би вече и коледа е мираж.Незнам защо сутринта като вкл.компютъра тръгна да тегли с тази космическа скорост и после старата песен на нов глас.Незнам дали доставчиците ми на интернета могат да ми помогнат,защото ги познавам ще ги питам дали не могат да направят нещо по въпроса.
  21. Виж ако беше тук в България и да го направим на място няма проблем.Ама да пращам някъде по банки пари и после да чакам карти няма как да стане.Ако не мога да се справя сам до към 15 септември/повечето от форума предполагам,че го знаят/на Жоро който се намира на Цар Борис в локалното тогава ще има карти и всичко каквото е необходимо за инсталацията,като цената която ми каза е 100.00лв.А между другото тези карти които ги имам от 2010 год.,са си доста подробни особенно пък за чужбина но за България само София е така.Не че толкова ми е притрябвало за България но пък защото има нещо ново и за това искам да го имам.
  22. Сега тръгна да тегли с 1,5-1,7MB.Ще чакам да видя колко време ще продължи. Докато се радвам пак зацикли.Иначе за 4-5 минути изтегли 2.5%
  23. Цитиране на предходен пост! Всъщност започнах да тегля ама като гледам с каква скорост върви сигурно за коледа ще мога да си я ъпдейтна живот и здраве дотогава. Добре де какво ще ми струва да не се занимавам с теглене и да си поръчам от тебе.
  24. Сега не разбрах само може ли някой да ми помогне да направя ъпдейт за 2013 год като си купя SD карта или не.
×
×
  • Create New...