Jump to content

reactiveD

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от reactiveD

  1. От известно време в главата ми се върти мисълта да си направя централното с дистанционно и се сетих, че другия ми ключ има някакви бутони. Никога не съм го използвал и не знам изобщо за какво е. Колата е без аларма, само с централно. Като за начало мисля да сменя батериите защото най-вероятно са заминали. И все пак въпроса ми е дали е възможно ключа да е с "дистанционно" за централното? И ако не е как мога да си направя дистанционно? Колата е 98г.
  2. Извинявам се, че питам тук, но някой знае ли дали това е възможно на модели преди фейслифта(98г.) с централно заключване без аларма?
  3. Купувам оригинално CD за Audi A3 99г. В момента съм с pioneer deh-2900mp, по желание на продавача може и бартер.
  4. Не хващам никакво радио в колата. При избор на станция се чува само пръщене. Развих антената на тавана, но не знам дали трябва да изглежда така отдолу? От къде може да идва този проблем? Антенен усилвател?Също така бихте ли ми казали как мога да си сваля радиото т.е. цялата конзола?
  5. Мерси за бързите отговори! Тези дни ще извадя радиото да погледна дали антената е свързана към него.
  6. Здравейте колеги! Някой знае ли за какво е този кабел и къде трябва да се свърже? Предполагам, че е нещо свързано с антената защото не хващам никакво радио. Също така да Ви попитам и какви са тези джаджи Черното мисля, че е за централното, но не съм сигурен.
  7. Би ли казал как се ъпдейтва, че не мога да намеря в нета.. знам, че ставам нахален ама...
  8. Мерси много! Ще видя какво мога да направя по въпроса.
  9. Първо бладогаря за бързия отговор.Но като натисна бутона ТВ или НАВИ ми изписва, че трябва да си изтегля софтуер. Говоря за дисплея който е в дясно от шофьора.
  10. Здравейте! Въпросът ми е следния: Как мога да гледам телевизия или да си настроя навигацията в колата? (Ауди а6 ц6 2005г. декември) Ще съм много благодарен ако получа отговор!
×
×
  • Create New...