MAGAPASA

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About MAGAPASA

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  VW

Персонална информация

 • Location
  Обл. Търговище

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MAGAPASA

  Турбо

  В последно време ауди а4 б6 1.9 101к при около 2000- 2500оборота влиза в авариен режим и умира. Явно проблема е в турбото та въпросът ми е може ли да се сложи турбо от 131 коня?
 2. Проверих сухо беше. Но трябва да проверя след като е валяло. Не можах да видя под компютъра най отдолу в кутията как е. Ще проверя.
 3. Да така направих сега но докато допра кабела на ампермера до клемата и перката започва да работи и дига ампеража
 4. Здравейте. Преди три дни сутринта не успях да запаля - няма ток да завърти. Става въпрос за ауди а4 б6 1.9. Акомулатора е на6 месеца. Заредих го на 100% и две сутрини нямаше проблем но тази сутрин пак няма ток да завърти. След зареждането като закачих клемите веднага тръгна перата на високи обороти и след като запалих спря и повече не се включи. Не знам какво стана дали нещо се беше бъгнало. Алтернатора зарежда 14.2-14.3V.Сега отново зареждам акомулатора и като го свържа ще видя дали отново ще се включи перата. Къде може да е проблема?
 5. След диагностика на vag- com излезе грешка слаба връзка и така не се разбра къде е. Днес след поредното запалване всички лампи изгаснаха сами и на ESP и на ABS и до сега не съветват. До тук добре но се появи друг проблем на моменти при спиране на кръстовища педала на спирачката започва да вибрира и се чува стъргане явно се включва ABSа. Какъв може да е проблема?Дали е модула направо да си купувам друг но имат ли разлика при 1.9?
 6. И аз за това си мислех когато светна за първи път но на диагностика не показва че е тя
 7. Нямой сменял ли е този датчик? Казаха ми че проблема е в него. Как се води този датчик?
 8. Здравейте. От известно време след като запаля и измина 4-5км ми светваше ESPто и след диагностика ми казаха че е от слаба връзка и до там и проблема си остана. Но от преди дни като запаля светна и ABSа и ESPто но след като тръгна изгасваха но днес вече не изгасват-свтят постоянно. Къде може да е проблема?
 9. Е твоите светят много добре. Може би има нещо нередно при моите.
 10. Диодите светят. От снимката така изглежда.
 11. Ето така светят през деня
 12. Здравейте. Смених си фаровете с тунинг фарове но лентата денем свети много слабо а вечер е добре . Има ли от някъде да се регулира силата на светне на диодите . А дали се признават за дневна светлина.
 13. Е не съм сигурен но при по продължително градско каране поне до 80 ще загрее и ще покаже на таблото
 14. Благодаря за съветите! Сега ще наблюдавам дали няма да се получи отново. Дано няма проблем за напред.
 15. Ами не казаха да има нещо нередно. Времето ще покаже. 😉