MAGAPASA

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About MAGAPASA

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  VW

Персонална информация

 • Location
  Обл. Търговище

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Най накрая ме приеха в сервиза след две седмици чакане за да проверят какво се е случило но без успех. Уж всичко било наред, но можело и съединителя да си отива-това беше отговора. Но в последно време започна и на моменти да буксува. Въздух в системата не можело да има иначе педала ставал мек. Но много ми е загадъчно как сутринта я оставих без никакви симптоми на съединител и след обяд като я взех нямаше нищо общо все едно подкарах друга кола.
 2. И аз така си мисля. Спирачките и съединигеля вземат масло от едно казанче нали?
 3. Здравейте колеги. Дойде време да сменя задни накладки и дискове но вчера след като я вземах от сервиза усетих че съединителя е по твърд от преди. Какво може да е станало? Преди седмица се наложи да долея спирачна течност и тогава забелязах че са свършили накладките. Майстора каза че е имало теч от единия апарат и го е направил.
 4. Здравейте. Не съм ползвал до сега добавки за дизел но реших да пробвам и днес поръчах от този сайт на по ниска цена от другите сайтове. Поръчва те ли от тях и истински ли са продуктите?
 5. Проблема за сега е решен. Наложи се да сменя водната помпа защото протече след няма и 10 хил. от пълно обслужване с Continental. След смяната всичко се оправи. Възможно ли е да е затягала и от това да се е получавало така ?
 6. Преди няколко месеца гумените уплътнения на дюзите бяха сменени. Но всичко е възможно.
 7. От няколко дни сутрин при първо палене има леко колебание при завъртане. Прави 1- 2 оборота и тогава запалва но за около 5 секунди държи ниски обороти след което ги стабилизира. Става въпрос за ауди а4 б6 1.9 101к. Преди си палеше от раз. Не знам дали е съвпадение но забелязах че се появи след смяна на клапан меко гасене, егр клапан и не знам точно какво още че всички мембрани биле заминали и чистене на турбина. Къде може да е проблема, от къде да почна.
 8. Преди 3 месеца смених гумените уплътнения на дюзите. Но тогава нямах възможност да сменя вала но сега вече ще трябва. Но нямаше някво сериозно износване но се чува бумтене във филтърната кутия. Колко време може да се кара така. Карам предимно градско около 50км на ден.
 9. Здравейте, предстой ми смяна на разпределителен вал но бих искал да ме насочите на коя марка да заложа и какви пари излизт само частите-вал, лагери, повдигачи и друго което е необходимо. Ауди а4 б6 1.9 101к.
 10. MAGAPASA

  Турбо

  В последно време ауди а4 б6 1.9 101к при около 2000- 2500оборота влиза в авариен режим и умира. Явно проблема е в турбото та въпросът ми е може ли да се сложи турбо от 131 коня?
 11. Проверих сухо беше. Но трябва да проверя след като е валяло. Не можах да видя под компютъра най отдолу в кутията как е. Ще проверя.
 12. Да така направих сега но докато допра кабела на ампермера до клемата и перката започва да работи и дига ампеража
 13. Здравейте. Преди три дни сутринта не успях да запаля - няма ток да завърти. Става въпрос за ауди а4 б6 1.9. Акомулатора е на6 месеца. Заредих го на 100% и две сутрини нямаше проблем но тази сутрин пак няма ток да завърти. След зареждането като закачих клемите веднага тръгна перата на високи обороти и след като запалих спря и повече не се включи. Не знам какво стана дали нещо се беше бъгнало. Алтернатора зарежда 14.2-14.3V.Сега отново зареждам акомулатора и като го свържа ще видя дали отново ще се включи перата. Къде може да е проблема?
 14. След диагностика на vag- com излезе грешка слаба връзка и така не се разбра къде е. Днес след поредното запалване всички лампи изгаснаха сами и на ESP и на ABS и до сега не съветват. До тук добре но се появи друг проблем на моменти при спиране на кръстовища педала на спирачката започва да вибрира и се чува стъргане явно се включва ABSа. Какъв може да е проблема?Дали е модула направо да си купувам друг но имат ли разлика при 1.9?
 15. И аз за това си мислех когато светна за първи път но на диагностика не показва че е тя