Jump to content

bvb09

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bvb09

  • Рожден ден 11.07.1978

Друго

  • Kaра
    audi80

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    plovdiv

bvb09's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. bvb09

    моля за помощ

    филтъра го смених но проллема си остана мисля че е нещо в резервоара защото като карам и почне да прекъсва като направя малко с волана ляво-дясно да се разлюшка бензина и си наема за известно време което ме навежда на мисълта че нещо неще да засмуква бензина под определено ниво.
  2. bvb09

    моля за помощ

    Куатро е колата но помпата е отдолу до задна лява гума до горивния филтър мерси все пак май ще трябва да се сваля и отваря резервоара.
  3. bvb09

    моля за помощ

    Здравейте,колеги от известно време като ми намалее бензина в резервоара и колата започва да прекъсва все едно свършва бензина а бензин има някъде към 15-20л. на таблото стрелката е малко под половината и като зареда малко или напълня догре няма проблем уреда на таблото показва правилно щото като зареда до горе изключва на 50л. горе долу а резервоара е 70л. някъде нали? Колата е ауди 80 2.0i - няма газ.
  4. Мн. нереална цена колега но въпреки всичко успех с продажбата.
  5. bvb09

    някой да помогне

    Мерси колеги ще изчакам малко да стопли времето че...и като я направя ще пиша.
  6. bvb09

    някой да помогне

    Колега да разбирам ли че като махна щипките и кутията е разцепена на две и после пада без проблем от купето?
  7. bvb09

    някой да помогне

    Здравейте колеги днес се заех да сменям радиаторче на парно свалил съм таблото но немога да сваля кутията на радиаторчето и искам да попитам как се сваля колата е ауди 80 б3 с климатик развил съм 2 те гайки които са отвън в двигателната част до маркучите но нищо не става има ли още някъде където трябва да развия гайки отпред? Искам да попитам също трябва ли да сваля цялото тяло с вентилатора или кутията се цепи на две части и ако може някой да качи снимки че в темата в златния фонд не се отварят. Мерси предварително
  8. bvb09

    избива масло

    Благодаря за изчерпателните отговори но гарнитурата е менях лятото и е добре стегната проверих я свещите ще ги сменям след празниците и ще следя процеса но определено не се стича от гарнитурата а идва някъде отдолу ще направя снимка и ще кача. ЧНГ на всички и безаварийо каране през новата 2009г.
  9. Колеги аз със 120км съм на 3200об. ААД 2,0куб куатро В3
  10. bvb09

    избива масло

    Здравейте,отскоро забелязах че от свеща на първи цилиндър избива малко масълце може ли да е запекъл сегмент или е от металното уплътнение на свеща.До какви последствия може да доведе това.
  11. Защо ще сменяш казанчето колега пиши че и аз съм с твоят проблем-въздух в с-мата. Ще следя темата с интерес.
  12. Здравейте, имам подобен проблем вчера смених радиатор-големия и термостат но неможах да обезвъздуша и не си харесвам парното колата няма газ и на маркуча който е за парното нямам пробка за обезвъзсушаване дайте идея че вече я намразвам тая кола 80В3 мерси предварително.
  13. bvb09

    проблеми с двигателя

    моя мотор е AAD и е на тоя принцип на АБК незнам и не споря .
  14. bvb09

    проблеми с двигателя

    За стартовата дюза съм съгласен че впръсква допълнително бензин първите 3-4сек. но нали точно стъпковия мотор държи оборотите по високи докато загрее мотора и след като получи инфо от компа регулира оборотите до нормалните тоест затваря клапанчето и регулира въздуха а от там и оборотите.
  15. bvb09

    Случи се нещо лошо

    Надин-вторични суровини АВК-буквен код на мотора
×
×
  • Create New...