Jump to content

Налбански

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Налбански

  1. Риташе яко и финално отказа да вкарва първа скорост . Тръгвах на ръчни . На бордовия , финално светна в червено предавката на която съм и просто си отидох в сервиза.
  2. Не става . Същото се случи и на мен . Финално замина турбината на скоростите и първа писта . Ако си от София : http://automatickoko.com/automatickoko/ Това е сервиза . Приготви си 2200 - 2500 и заминавай там .За тези пари се сменя всичко вътре в кутията . Остава ти само стария кожух .
  3. Здравей колега , В сервиза са ти откачили фаровете , които имат кантари за калибровка и сега ти е необходимо да закачиш колата някъде на компютър и да ти изчистят грешката . Ако не знаеш къде , най-лесно е да отидеш до МотоЕксперт- Вианор на Симеоновско шосе и там шефчето на сервиза , ще ти изчисти проблема . Лек ден
  4. Ако може и за мен инфо.Благодаря
  5. http://vabonti-airmatic.com/?page_id=28
  6. Давало икономия 50 на 100 ... Питам изцяло информативно . Някой дали има опит,заслужава ли си ...Не знам дали бих рискувал да си вкарам таралеж в гащите. И без това подръжката си е цифра , ако сам си нахакам някакъв проблем няма да съм особенно щастлив ..
  7. Хайде и още едно питане към всички .... Какво ми е мнението за това - дизел/метан ?
  8. Колега "kockoo" , до къде стигна с тунинга на окачването ? Живо се интересувам от всяко подобрение по възглавниците . Невероятно !!! Че тези нашите имат ли някаква стойност или са свършили на френските дараци катализаторите ??? Да те питам , колко ти струваха резонантните гърнета на мястото на катализаторите или направо прави тръби си постави.
  9. Не мога с тебе . Спуквам се да се смея на коментарите ти . Огромно благодарско за помоща която ми оказа по телефона . Бях на път да побелея и оплешивея . Е това е Ауди - сменяш габаритна крушка за 3 лв. ремонтираш автоматична скоростна кутия .... Мерси приятел , чакам да звъннеш като се завъртиш в София .
  10. Цитиране на предходен пост! Аз съм го обмислял . Малко ми е чудно тук някой дали може да го направи без да развали визията на колата ? А този какви джанти е обадил... американска му работа :-)
  11. С нетърпение очаквам . Поздрави, Асен
  12. Ахааа,значи продължават на старата схема . Те бяха в Стара Загора... Пак , ще се оставя колата на крика за няколко нощи... Мерси приятел за информацията . Хайде време е да се организираме да се съберем на среща . В София станаха доста камиончетата . Лека вечер .
  13. Смениха ми компресора с нов.Старият просто не може да задържи налягане и пуска след няколко дни работа ... Полиуретана живо ме интересува , защото предпочитам да имам твърда предница . Ако са само 150лв комплекта , може и да се възползвам от БГ производителя . За PowerFlex , трябва да се бръкна поне двойно . А те готови ли ги изпращат , тук само за поставяне ?Колко тампона са в комплект ?Предполагам , че кефа от возията на дълго не се прецаква , нали за това е въздушното :-) , освен и за да ти лази по нервите .
  14. Привет колеги, Имам питане до "kockoo" , Моля да ми напишеш , дали си доволен от полиуритена ? Как ти се струва колата , по-стабилна ли е , по- твърдо ли вози и т.н. Карал съм само с английски полиуритен на "PowerFlex". Нашият добър ли е според теб ? Колко пари излезнаха тампоните и кои смени ? Много въпроси , много чудо .... И да се оплача , компресора ме отсвири . Момчетата , които ми го смениха , направиха 3 рециклажа и пак нищо.Избутва няколко дни и край. Сега ще ми доставят нов .... 2 седмици се лангуркам на Орел Запира и ми се плаче.....Искам си Максим Горки да ме вози :-) Поздрави на всички .
  15. Колега Александров , Как се държи колата с полиуритена ? Какво ти е усещането и мнението ? Силно се интересувам дали да не поставя и аз ... Поздрави .
  16. Здравейте , Отново във форума . Преди известно време се бях оплакал от разни токови проблеми и светкания по таблото . Е всичко оправих . Токовите проблеми се решиха с подмяна на лоста за мигачите , който е с контрол на темпомата , подмяна на централния бутон на аварийките .И двете си бяха заминали . Светлините по-таблото в комбинация със слабата работа на компресора , както си го и мислих си се оказа компресор . Чаках 3 седмици за резервни части и го ремонтираха с гаранция . След дълго лутане и търсене на някой , който да ми реши проблемите най-накрая го открих . Хората работят само ВАГ аутос . Сега колата е ОК . Стои надървена като тийнейджър . Не мога да и се накефя .
  17. Пусни една снимка да се порадваме . Бял не съм виждал освен от следващото поколение .
  18. Песен за Ауди феновете ...
  19. Да , светва му защитата . Тя свети от време навреме , когато паркирам с различно ниво на асвалта .А също така , компресора не смогва на студена кола да си догони нивото и отново свети защитата . Трудно паля на студено от около месец . Като запали върви нормално . Надали е запушена . В последните 40 дни има 5000 км. извънградско . Там където бях си беше бая влажно.Ниско надморско-50м.,море и редовни къси превалявания...Свещите са на 10 месеца . Мисля си дали няма нещо общо с датчика за ABS,ESP+защитата ??? При натоварване и влажно време си свети редовно като коледна елха на таблото .. Слушах за възглавница , за щастие не е .
  20. Колеги , възможно ли е при слаб акумулатор , компресора да не успява да донапомпва ? От извесно време имам някакви странни токови проблемчета като например релето на мигачите.Намира се някъде под копчето на аварийките . Преди 2-3 седмици си цъкаше само , когато си пожелае . Изведнъж изчезна . Точно беше застудяло . Едновременно с това и компресора започна ме ебава . Пътувах до морето с пълно купе и малко багаж и не желаеше да се задържи на 2-ра степен .
  21. Бял Олроуд !!! Много вероятно е да заприлича на хладилник . За качествен и не много скъп чип тунинг се свържете с : www.vimaxtuning.com Търсите Владо от мое име . Колата ми е чип-ната вече 1 година.Чип-ва се и автомата или заминава на боклука . В Ауди го засякоха като фабричен чип . Момчето работи с един от най-добрите тунинг сервизи в Германия . Току що се връщам от невероятен трип София - Крим = 3800 км. Постигнах разход 7.5 л./ 100км. Скоро , ще има тема за трипчето . Поздрави на всички ...
  22. Според мен , освен че турбината започва да се чува малко по-ясно , което е готино , пада и разхода . При пасата катализатора беше запушен и след премахването му разхода ми спадна поне с 0,5 л. градско . Знам че катализатор се чисти със сярна баня или в кофа с дизел за 24 часа . Поне навремето на бегачките така се чистеха ремусите .
  23. Подкрепям колегата . Монтажа и монтьора са най важни в случая . Както споменах от двете последни с полиуретан коли едната си скърца . Майсторът ми върна половината от греста с думите било достатъчно . Затова , когато се сменят стоиш и гледаш . Английските тампони при единия от БГ вносителите винаги , ще бъде по-добре като пари отколкото по-стандартните пътища . В София има няколко майсторчета , които работят с такива тампони от години . Аз съм си много доволен . Бих сложил отново . Единственото , което ме бави е , че нямам наблюдения върху някоя от нашите машини относно поведение и на пътя . Но това дълго няма да ме спира .... Сигурен ефект от поведение бих очаквал в спирачния път , който се съкращава ( при липса на люлеене на 2 тона бегемот , няма допълнителна енерция ;-) , естествено в завой и дългоочакваното от мен куатро . На феновете на скорост на магистрала , автомобила става болид . Друг въпрос е дали това втвърдяване няма да убие удоволствието от въздущното а и самото то как , ще го понесе? Поздрави , Водим мулти разговор с колегите с масово недовършване , кой , каквото го сърби ;-)
×
×
  • Create New...