Jump to content

AALEXANDROV

Members
  • Мнения

    5040
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно AALEXANDROV

  • Рожден ден 11.11.1978

Друго

  • Kaра
    4F2V6T

Контакти

  • ICQ
    311-107-697

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

7389 профилни разглеждания

AALEXANDROV's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

4

Community Answers

  1. @Andy3 Аз карам втори сезон такива и нямам оплаквания. На джанти са ми и ги слагам, когато дойде времето, не предварително. Недозавиването е от колата, не от гумите, а свръхзавиването е от десния педал предимно. Та предполагам просто комбинацията зима+куаттро ти действа така
  2. @Милослав За сверка ако е нужно по-нататък, разполагам с едно такова. Поддържам го добре, без излишно припадане, но във всички случаи в пъти над нивото, в което се намират автомобилите на автотърговците.
  3. Може да се погледне А8 4.0 тфси, мисля че влиза в бюджета, не е толкова спортно настроен като S8 и експлоатационните разходи ще да са по-ниски. Върви страхотно, смесено разходът ще се вмести може би 15/100, защото е с 8-степенната кутия. Ако пък най-важното е разходът, погледни 3.0 тди фейса.
  4. Точно пет обяви по-надолу има това, което търсиш. Няма да правя реклама, търси си обявата сам.
  5. Ние преди месец вадихме в А1 втора сим-карта за детето за един смарт-часовник. Няма проблеми, и телефона и смарт-часовника си работят. Теленор наистина не го предлагат това, затова прехвърлихме номера на детето в А1 и след това направихме втората карта.
  6. При шесткоростните автомати в Q7 не бяха ли само при 4.2 ТДИ моторите с Aisin кутии?
  7. Човек, казвам ти го направо - с бюджет 30к не бих гледал за 4G. Бих търсил 4F в най-добрата модификация с най-много екстри и пак щяха да ми останат доволно пари за обслужване и неочаквано изникнали след покупката ремонти. Алтернативно А4 B8 - по-нова платформа е от 4F
  8. Абсолютно съм съгласен, че годините не са основния фактор. 90% от амортизацията е функция на пробега. Единственият плюс от по-новата година дори в рамките на един и същи модел е изчистването на началните, "детски" болежки.
  9. По принцип продавачът е читав, имам сведения. Километри мисля, че не върти (но не мога да гарантирам). Разликата в километрите според мен е от няколкото месеца разлика в обявите. Колата като цяло не изглежда зле, никак даже.
  10. И аз го пробвах това с ВИН-а през сайта, става. Еми при това положение, какво да говорим - едни минимум 140к върнати километри, дали от настоящия продавач или от някой, който е внесъл и "напудрил" колата. Лошото е, че немските коли са с уникално качествени интериори и трудно се познават километри по салона само.
  11. Това по-скоро е от заминали тампони на мотора според мен. Колеги, в 3.2 ФСИ има начин с диагностика по положението на датчиците да се определи, дали има разтягане на веригите. Не е просто късаш и тогава разбираш. Това сигурно ли е? Много евтино ми изглежда... За 3.0 ТФСИ всичко, което се сменя при симптоми на некоректна работа на верижно-обтяжната група, излиза около 3000 лева с оригинални части. А не вярвам да е много по-различен комплекта от 3.0 ТДИ.
  12. @zhelyazA6 Чисто от любопитство, колко са реалните километри? Не че ме учудва нещо такова де, но все пак да си сверя часовника за безочието на джамбазите... П.п.: Като гледам на "оригиналната" снимка, каква е чернилка по ауспусите, бас държа, че лапка масло доста - да кажем 5 литра на 10 000 км. Това също трябва да се има предвид при покупка, не само пробега. П.п.2.: А всъщност как извадихте ВИН-а на колата от първата обява на колегата? Не видях да е написан някъде.
  13. @AJP Любопитно ми стана: Защо реши, че това е същата кола? Най-малкото мигачите в предната броня ги няма при софийската... Към колегата, който е пуснал темата: Имай предвид към закупната цена и едни 5к първоначално, за да я пуснеш да търкаля. Или ако не наведнъж, то в рамките на няколко месеца. Каско, ГО, обслужване на ролки и ремъци, масло с филтри - така да се каже абсолютния минимум.
  14. Сигурно има предвид колегата като цяло за 3.0 TFSI
  15. Карам такава с мотор CAJA, ако някой нещо го интересува...
×
×
  • Create New...