Jump to content

jecho_lz

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jecho_lz

  1. Здравей колега ,имам чисто нов оригинален за продаване,понеже си поръчах 2 по грешка.Ако имаш интерес звънни 0888338399.Цената му е 105лв.Лека вечер.
  2. Добър ден, да попитам само в Джемини ли рециклират турбини?А от къде да си купим евентуално нова? Благодаря.
  3. На мен ми трябва зумера.Датчици има но такова нещо не мога да намеря.Искам да е нов,но не ми се чака от ибей,а в Стара Загора го няма в Ауди и ми обявиха цена от 42лв.
  4. Здравейте,от къде мога да си купя задната пищалка за парктроника освен от ауди?Колата е А6 3.0д 2006г.Номера и е 8е0919279. Благодаря предварително.
  5. Бушона изгоря само един път,когато беше много студено и се появи проблема.Кмпресора работи тихо и вдига колата бързо.Буксата си е добре.След проблема до сега си работи,но май скоро ще правя възглавница, защото както споменах няколко пъти ми се е случвалоколата да ми спада от лявата страна и като вдигам на крик в едно определено положение изтърва.След проблема до сега трети ден няма проблеми.А някой да каже къде ги правят качествено?
  6. Проблема е решен за сега.След малко размисли и страсти се оказа,че не идва ток до компресора.Доста си поиграх докато намеря причината,оказа се изгорял бушон 40А отпред в коша в дясно.смених го и за сега работи.Остава въпроса защо е изгорял,на 99%съм сигурен, че е замръзнало нещо, защото вечерта беше много студено.Докато пробжах компресора на късо със кабели капна някоя капка вода и сигурно тои е замръзнал.Остава въпроса има ли от някъде да се изпуска конденз.
  7. Здравейте колеги и за много години.Имам малък проблем с колата,и се надявам койти знае или е патил да сподели опита си с мен.Вчера си оставям колата и всичко е нормално,днес сутринта отивам и задницата и виси,тпва ми се е случвало няколко пъти но само от едната страна,а сега е и от двете.Казжам си като запаля схте се оправи,да ама не,и двете лампи на окачването мигат и никаква реакция.Аз го свързвам малко и със студеното време,мисля си че нещо мойе да е замръзнало,сега колата я прибрах в гарайа малко да се стопли да видим дали ще има някакъв резултат.По късно чакам да ми донесат и кабел да я закачим да видим какво ще кайе и тя,Колата е АУДИ А6 3.0 ТДИ 2005 г.Ако някои му идва нещо на акъла ще се радвам да го сподели,а аз ще го пробвам и ще докладвам какво се е случило.Само ме притеснява защо мигат и двете лампии на окачването.Благодаря предварително на всеки които се опита да помогне.Лек ден.
×
×
  • Create New...