Jump to content

Fiti-paldi

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Fiti-paldi

  • Рожден ден 29.03.1981

Друго

  • Kaра
    BFM

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Fiti-paldi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема е намерен, модула не потдържа тази функция.
  2. Здравейте, Моля за малко помощ.След смяна на модул с мотор за ел стъкла на дясна врата, става въпрос за Ауди а8 д3, всичко си работи с изключение на прибиране на огледалото. Въпроса ми е дали този модул управлява и огледалото? Ако е така трябва ли някакво кодиране или адаптация? Искам да одбележа че преди смяната огледалата се прибираха , но не работеше стъклото. Благодаря ви предварително. Поздрави на цялата група
  3. Здравей колега, Да ти се намира задно ляво гърне от 2.8-цата читаво? Ако имаш драсни колко парички е. Благодаря.
  4. Колега дали е наличен преден десен калник? Също така ме интересува и номера на боята. Благодаря. Забравих, цена на волана моля.
  5. Здравейте,днес взех за задния диф масло 80w90gl-5. До края на седмицата ще ми донесат 75w90gl-5+ за преден диф и торсена, поне така го дават по аутодата. Като сменя семеринга и сменя маслата ,ще пиша дали са се оправили нещата. Ако някой има компетентно мнение по въпроса ще се радвам да сподели. Благодаря на всички отзовали се. Успех:)
  6. Ново 20,сега видях че имам теч на масло точно където почва кардана.Дали е възможно да съм останал без масло в торсена ако там е той,и заради това да има леко виене и вибрации с 60-70км. при полегати завои независимо в коя посока са? Благодаря на всички отзова ли се. Приемам критики и съвети,просто искам колата да е ок. защото возя децата и не мога да правя компромиси. Благодаря.
  7. Аз защо си мисля че при автоматика предния деференциал е с отделно масло!
  8. Тоест раздатката,скоростите и предния деференциал са с едно масло така ли?
  9. Бих искал да се извиня и да помоля модераторите да коригират грешката с пуснатите три теми. Да попитам само като са обединени тези два възела дали се смазват с едно масло?
  10. Здравейте , имам проблем за който се надявам да намеря помощ от някой по-разбиращ. Колата е А6 Ц5 -98г. 2.8 Q автомат седан . При потегляне от място с навит волан няма значение в коя посока има някаква вибрация която спира след изправяне, изчезва. След доста четене разбрах че това нещо идвало от раздатъчната кутия . Лошото е че не знам къде се намира и дали се сипва от прословутото скъпо масло . Също така при каране с независимо каква скорост при полегат ляв или десен завой има силни вибрации и някакво виене, а на право почва да се усеща към 90-100км. Пробвах с други джанти и гуми от колега със същата кола и положението е същото. Молбата ми е ако може да ми кажете дали всички тия вибрации и виене може да са от раздатката където и да се намира тя. И последна молба , моля ви ако имате снимка на тази раздатка дайте да я видя да не се излагам повече. Благодаря предварително на всички отзовали се.
  11. Преден ляв калник състояние и цена ако може ПОЗДРАВИ
  12. комплекта включва ,гарнитури смукателен изпускателен колектор гарнитура глава гумички на клапани семеринги на валовете о-пръстени гарнитура капак клапани марка ОЛРИНГ цена 170лв. за всичко телефон 0894777309 Добромир
  13. фарове трисекционни марката май е депо със правени уши за захващане -60лв. двата кулер за 1.8т стоков-45лв. носачи ТРВ на снимката се виждат по 23лв.бройката на накрайника 10лв, гърне средно за 1.8т стоково 25лв. гърне средно от с4 38лв. тръба за картерна вентилация от 1.8т-15лв.
×
×
  • Create New...