Jump to content

sporter1

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sporter1

  • Рожден ден 17 Март

Друго

  • Kaра
    audiA6 2.5tdi 96 god

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    софия

sporter1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. мерси колега днеска намерих една и то на много прилична цена . утре ще е видим да ли работи както трябва . а за нова цената е 240 лв .
  2. Колеги моля за помощ днеска разглобиха аудито и се установи че проблема да не ми духа студено в купето е от една от електрическите клапи , та ако някой има продава или пак може да ме упъти къде да отида и да е купя ще съм ви много благодарен е то и всички номера на тази клапа BOSCH \ VMC 7V \ 0 132 801 003 made in france ---- 443 820 511 A Благодаря на всеки помогнал предварително !!!
  3. колега мерси за линка , но на мен ми трябва или някой който може да е оправи или пак някой сервиз който някой от вас вече го е пробвал и е доволен !!! Мерси все пак !!!
  4. колеги моля Ви за малко помощ , има ли някои който може да ми оправи колата защото лично аз не искам да и се пробвам проблеми те са ми следните 11.6 Грешка на потенциометъра на мотора на централната клапа 15.5 Клапата за въздушния дебит – постоянно блокирала 11.7 Централна клапа – постоянно блокирала това се грешките които ми дава Колата е Ауди А6 97 година 2.5 ТДИ 4х4 Може и някой да ми каже къде има качествен майстор който разбира от тези неща . Само за София !!! Благодаря ви предварително !!! Имейла ми е lulin10@abv.bg
  5. колеги прочетох грешките ето ги и тях С1 - 08.7.Клапа за регулиране на температурата – непостоянно блокирала 11.6.Грешка на потенциометъра на мотора на централната клапа 11.7.Централна клапа – постоянно блокирала 13.7 Клапата на /размразителя/ - непостоянно блокирала 15.5 Клапата за въздушния дебит – постоянно блокирала от това което разбирам имам някаква си клапа блокирала моля кажете къде мога да отида да оправят този проблем ( някой добър майстор който си разбира от работата )
  6. колеги мерси за отговорите , само първо да попитам как се продухва точно от къде става това , и да попитам търсих в търсачката но не намерих нищо за въпросните датчици в купето ако може някои линк или да ми обясните как се пуска в този режим че да му видя грешките . Много ви благодаря колеги !!!
  7. Колеги имам следният проблем , първо искам да ви попитам къде седи този прословут датчик за температурата в купето , защото ми казаха че това ми било проблема а той се изразява в това колата си загрява нормално 90 градуса но проблема е в това че като му задам 24 градуса от началото ги достига ( на климатроника ) но след по дълго каране почва да става студено около 10-13 градуса и понякога и обратното до към 30-40 градуса вътре в купето ( дори и да го намялявам от конзолата никакъв ефект ) . казаха ми че това бил този датчик на купето , Но нека някои от вас по опитните да изкаже мнение по въпроса Колата е Ауди 100/А6 2,5 ТДИ 97 година 4Х4 комби 6 скорости
×
×
  • Create New...