Jump to content

kqrd

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Служебна

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

kqrd's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам джанти 16" железни 5х112 с гуми. Джантите са в перфектно състояние - почистени, грундирани и боядисани. Стават за VW Passat, Audi, Mercedes-Benz и др. Останаха ми от един VW Passat B5.5. Вече нямам място в гаража и не ми трябват. не са кривени или изправяни. Гумите са подарък Yokohama зимни, но стават максимум за един сезон. ЦЕНА: 150 лв. Продавам 17" гуми Infinity летни на един сезон - 4 бр.. Гумите са в перфектно състояние. Останаха ми от същия Пасат. 225/55/17 ЦЕНА: 150 лв. Гумите и джантите могат да се видят в София! 0878 788 087 Снимки ще кача по-късно! Могат да се изпратят с куриер за сметка на получателя.
  2. Джантите са с метални винтили. Очаквам предложения, колеги. Ето и как изглеждат на кола.
  3. Продавам или заменям джанти с гуми на 1 сезон BBS, 17", 5х112. Гумите са Infinity.Цената е по договаряне. Принципно ме интересува бартер само за 17" за VW Passat. Могат да се видят в София. Забележка: съвсем дребни драскотини по една от джантите, откраднаха ми едната капачка.
  4. Здравей колега, предлагам ти бартер за тези джанти. 17", 5 х 112, с почти нови гуми Infinity.
  5. kqrd

    Слабо парното на А4

    Здрасти колега, едва вчера разреших на моята А4 същия проблем /аз също карам моята 2 год./. Наложи се да сменя целия блок на климатроника /електрониката в таблото/+ нова вата на клапа, защото се оказа, че стария блок не управлява клапата. Беше блокирала в такова положение, че смесваше външния въздух с топлия, не сработваха бутоните във влажно време и т.н. Имах същият проблем като теб - студ .Удоволствието струва: 300 лв. второ употреба блок + 300 лв. работа! Кофти, ама.... Надявям се, при теб да е един от по горе изброените, по леки проблеми. Успех!
  6. kqrd

    Измих колата

    Колеги, отвора за отводняване се намира точно под акумолатора! Миналия месец имах същият проблем!
  7. За съжаление опитах първо там, но няма резултат! Благодаря за отговора! Може би аз греша, ще опитам пак!
  8. Как мога да спра, получаването на известие на майла за всяка нова открита тема?
  9. Нокиа 6310i и Нокиа 6110! Мисля, че хората които ги имат или са ги имали ще потвърдят!!! Кар кита за тях ти носи пълно удовлетвориние!
×
×
  • Create New...