Jump to content

kkrater

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

kkrater's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. kkrater

    Не мога да запаля

    Благодаря за съвтите.Намерих бушоните.Бушонът на помпата наистина беше изгорял ,смених го колата запали ,но след секунда бушонът изгоря отново.Посаветвах се с маистор според него помпата е издала бого дух.Възможно ли е бушонът да гори заради прецакано реле???
  2. kkrater

    Не мога да запаля

    Луда работа днес развих гуменият маркуч който идва от резервоара и влиза в реиката или разпределителя (не знам точно как се казва) на инжекторите давам на контакт и въртя , по пътя на логиката триябва да хварля бензи ,но нищо.Другото в което се съннявам е изгорял бушон за помпата .Може ли някой да ме насочи каде се намират аз мисля че са ,като седнеш на волана долу в дясно има нещо като джод има един болт развих го и до там.Ако някой има идея пишете .Благодаря предварително. Да ти кажа слушвах за шум от помпата не се чува ,но аз и преди сам се услушвал и никога не сам я чувал .Варианта е да легна отдолу и да слушам,да питам и друго ако извадия маркуча които влиза в горивния филтар да видя дали ще хварля гориво.
  3. kkrater

    Не мога да запаля

    Здравейте колеги взе да ми писва вече от ремонти и писане във форума обичам да си поддържам колицата ама то не минава месец да не снеса 100-200 лв.Миналия месец не палеше студена смених температурния датчик оправи се .Сега нов проблем както карм (да допълня че колата е с газов инж. мотора е 1.8 бензин АДР 125к.с 96г.)та значи температурата е под 40 градуса и сам още на бензин изведнъж все едно ми свърши бензина ,направо угасна за да сам сигурен че причината не е в горивото налях още 10л. никакъв резултат.Колата беше на баир пуснах по инерция опитах да запаля ,запали но на газ .След известно време изгасих и опитах да запаля на бензин никакав резултат .С две думи въобще не иска да пали и варви на бензин.Аз клоня кам бензинова помпа даите савети как да проверя дали идва гориво до инжекторите.Или да търся други причини а забравих да пиша че сам сменл горивният филтър.
  4. kkrater

    Не пали студена

    Благодаря колеги днес ще сменя датчика дано се оправи.
  5. kkrater

    Не пали студена

    Да де прав си 1.8бензин ADR мотор 125к.с 96г.Почистих днес Дросела ,но проблеът със паленето си остана.Сега се сещам че имам един друг проблем стрелката на таблото не ми показва темпратурата възможно ли е датчика които подава инфото на таблото да има нещо общо със студеното палене???
  6. Помагайте колеги ! От 2-3 дни сутрин не мога да си запаля колицата пали на 20-тия път .Усещам че няма никакво обогатяване на сместа при студен мотор.Абе с две думи изгуби ми се смукача .Закачах я на тест изписва проблеми с дроселовата клапа възможно ли е това да е причината.
  7. kkrater

    A4 1.8 на моменти не върви

    При мен сащият проблем пониякога не дава да и дам газ а друг пат супер тромава и аз нямам идея мисля да проверя катализатора.
  8. kkrater

    Слабо парното на А4

    и при мен в началото беше така сега вече дори на първата чертичка на климатроника духа почти студено.
  9. Имам сащия проблем налиягане в системата има но и при мен при загрял нормално двигател 90" парното духа почти студено.
  10. колега можеш ли да ми обиясниш какво общо има радиаторчето на парното с фреона че са го изпуснали .Предстои ми смяна на радиаторчето затова се интересувам благодаря предварително
  11. kkrater

    Слабо парното на А4

    Вазможно е наистина да имам проблеми и с термостата но проблема според мен е друг ,дори и при достигане на температура 90 градуса парното не духа горещо а леко топло .Забравих да пиша че автомобила е климатроник незнам дали е вазможно проблема да е от електрониката според мен няма логика да е това.Молия ако някой има идея за какво става въпрос да пише.Благодаря предварително.
  12. Здравейте купих си А4 преди 2г. две зими карам с много слабо парно даите савет вазможно ли е казанчето на парното да е запушено колата си заграява нормално но топло се усеща на 90градуса и то слабо.Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...