Jump to content

Petko Stoyanov

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A5

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Petko Stoyanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да съживя темата малко. Искам да сменя гарнитурата на обтегача и полумесеца на 2,7Т, от много места видях каква е процедурата без да свалям ангренажа от пътническата страна. Не намирам от никъде информация възможно ли е да се менят и тези от шофьорската страна, без демонтаж на ангренажа?
  2. Здравейте, малко е стара темата но имам питане. Някой оправя ли тези вентилатори, защото на моето 2,7т май му е заминал, а нов струва 270лв. бил различен от на другите двигатели! Довечера ще проверя бушоните но все пак ще се съмнявам да е от там проблема.
  3. Здравейте Нов съм във форума и предварително се извинявам ако темата семдублира. Имам намерението да си купя Audi A4 Avant B8 2.0 TDI -143 к.с. и във връзка с тази кола са ми въпросите? За какво трябва да се оглежда и внимавам като си избирам колата? Относно положителните страни на двигателя се запознах вече в нета, няй вероятно колата ще е с ръчни скорости , трябва ли да им обърна по специално внимание на тях? Също така една от колите които гледах са с електронно контролирано окачване което е с два режима " комфорт" и " спорт" имали от какво да се притеснявам от това окачване? Също така очаквам да ми дадете и други полезни съвети! Иначе това са двете коли които съм харесал за сега: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11357311472298848&f1=details&slink=20pi23 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11360056213658318&f1=details&slink=20pi23
×
×
  • Create New...