Jump to content

Net_Master

Members
  • Мнения

    220
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    S6 C5 Avant

Персонална информация

  • Локация
    Sofia, Ruse

Последни посетители

1415 профилни разглеждания

Net_Master's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен имаше счупено едно лостче /беше драма докато разбера от какво не върви хаха/, но после зора е след като го откриеш, да намериш друго... Ново е скъпо, щото май върви с тая гумената хуйня /вакуум/, а да се пригоди нещо е много трудно. Моето е от късите /понеже има и дълги/ и намерих от един руски продавач в eBay, който си беше поиграл да направо на струг алуминиеви и си взех два броя, та сега си имам едно резервно и за другата ако се изкърти.
  2. Какво имате предвид под "прецакани вихрови клапи", дето все ги споменавате тука. Предполагам не говорите за лостчетата, които ги задвижват, дето се чупят нали? 🤨
  3. Ако ти требе или те кефи комби, не е вариант, но принципно си прав.
  4. 340... хахаха. Еми така, всеки що-годе разбиращ е наясно, че колите не се сравняват само по абсолютна мощност. Има много други фактори. Например колко е годишна...с каква скоростна кутия е, колко тежи колата, кой я кара и други такива. Нютоните играят за ускорението доста, не забравяйте. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Колега, не се вживявай толкова, виждам че си доста разпален. Не е бавна колата, спор няма че се кара приятно извън града. Ама да ти кажа честно доста по-маломощни коли могат да те направят да си приказваш сам, ако трябва да сме честни. Дизел от 200+ коня си те отвява като стой да гледай, ако е читав разбира се Иначе и на мен ми харесват ластиците от 110-120 като набие трета и се мяташ като бънджи. Аз още при изпреварването пускам газта и тя си закача 4-та и после 5-та и ме изтегля пред автомобила който изправарвам сама 😆
  6. Разменяй с някой за което ти е по-важно хахахах
  7. То тези кой ги няма......да не говорим за средното огледало, някой да се похвали ако има здраво такова! 😅
  8. Моя грешка ест. че става дума за 5W40, 5W30 хаха...
  9. Ей това беше голяма реклама, препоръчай ги и на нас де [emoji15][emoji2956] Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Подробния списък ще го предоставя на потенциалния купувач, да го кажем така. Иначе най-общо мога да кажа, че в колата има вкарани около 18 000 лв до днешна дата, за 4 години. Това е сума без горивото, без първоначалната покупна цена и без данъци и застраховки, демек т. нар. "Поддръжка и грижи" 🤑, като от почти 1 година не е давала никакъв дефект /Да чукна на талашит.../. Последната смяна на нещо беше пак инициирана от мен - всички горни носачи + разни тампони покрай тях. Слага се само оригинално масло по предписание от производителя. Колата не пипа нито грам масло за 10К км, нито с 10W40, нито с 10W30. Ако има друга такава, нека се похвали P.S. Справката ми разхода на горивото само датира от 07.2017, когато реших и него да записвам - всяко зареждане!
  11. А ако колегата много държи, мога да му покажа колко ще му струва тази кола след 1-2-3-4 години......Водя си подробна справка в CarSpending, всичко съм си писал. И пак казвам, това е минимум, защото не бих казал, че моята я проявявала прекалено много дефекти, твърдя че е била поддържана от предишния собственик щвейцарец. Някои от скъпите неща, които съм сменил, са си консумативи или ремонти инициирани от мен, защото нещо ме е дразнело или съм си решил сам да отремонтирам, за да съм спокоен. Относно разхода на бензин градско, реалистичния на S6 е 20-24, при мен няма разлика лято-зима, поне не съм усетил такава. Уговорката разбира се е, че аз карам наистина на къси разстояния, когато изобщо карам в града. Извън града съм я свалял до 10.2, ако не я юркаш и караш до 100-110. 14 ми е най-високия с доста динамично каране.
  12. И ти си прав, че "проблем" на тия години е малко относително определение Има неща, които могат да се пренебрегнат. По принцип за да каже Цецо, че той не би карал така, обикновено означава, че е нещо, на което си му трябва ремонт и може да те остави някъде. На мен лично това с удрянето на прекъсвачи на D и колата да не превключва си ми звучи баш като проблем. Други признаци не помня дали имаше, това беше написал човека. Ама то като слушам.....нема да му е само това на главата 😭 P.S. Както казваше Коко-скоростите: "Щом няма удари, "сини екрани", в нашия случай червени хаха и някакви грешки набити - значи е Ок. Като си купиш нова, вероятно ще е по-добре"
  13. Sounds like Цецо [emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. 235/45/17 също става...... Просто тези 255 са по-широки и пазят малко повече джантата. Иначе аз карам летните на 235/50/17 - вози една идея по-меко и няма проблеми с опирания и такива неща.
×
×
  • Create New...