Jump to content

ljkh

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 B3

Персонална информация

  • Локация
    гр. Айтос

ljkh's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пробвай с датчик на Хол. Не е изключено да е комутатор. След като изгасне, колата пали ли трудно? Ако е така пробвай докато въртиш стартера да ритнеш силно с левия крак кората до педала на съединителя /там е комутатора/. Ако след ритането запали веднага значи е комутатор. Скоро минах през този проблем и се оказа точно комутатор.
  2. Двигателя е 1,8 /90 к.с., механична инжекция
  3. Здравейте! Искам да попитам можещите и знаещи, каква е тази част на снимката която съм публикувал? Разбрах, че регулира оборотите на празен ход при студен двигател. Моля, ако някой знае да каже как се казва въпросното нещо за да мога да си го закупя, понеже е свалено от моя двигател и на негово място има някакъв вентил.
  4. Можеш ли да ми ги пратиш по Еконт в офиса в Айтос. За Владимир Димитров Димитров, тел. 0889517650.
  5. Задните ги купи майстора в сервиза където сменях окачването.
  6. Здравейте колеги! Продавам две предни пружини за ауди 80 б3. Пружините са марка JAMEX 7033-VA червени. Снишават колата и са доста твърди. При интерес пишете на лични. Цената е 40 лв. за двете. Изпращам по Еконт с наложен платеж. Извинявам се за качеството на снимките. Снимани са с телефон.
  7. Здравейте! Току що смених цялото окачване на автомобила. Нови пружини, амортисьори, тампони на макферсона,всевъзможни други тампони и тампончета за които не съм подозирал че съществуват, шарнири, накрайници, стабилизираща щанга, маншони и др. Не мога да си позная колата. Държи се и вози перфектно. Благодаря ви за мненията! :dance:
  8. Благодаря колега :zustimm:
  9. Прегледах го. За смяна са само тампоните на макферсона но се оглеждам за качествени, така,че ако можете да препоръчате марка ще съм ви благодарен. Отделно се чува някакво поскърцване, което още не можем да локализираме. Интересното е, че когато вали дъжд и пътя е мокър скърцането спира напълно.
  10. 185/65/14 с такива я купих.Налягането е около 2-2.2 атмосфери. Не вярвам твърдата возия да се дължи на гумите, просто като натисна колата едвам мърда. Като дъска е.
  11. Мога ли да сменям поетапно. Примерно първо задни амортисьори и пружини и след време предни. Проблем ли е да се кара така известно време, защото всичко на куп излиза доста скъпо.
  12. Здравейте колеги, от два месеца съм собственик на Ауди 80 1.8/ седан (89, 89Q, 8A, B3) 90 к.с. 90 година. Общо взето съм доволен от колицата. Питането ми е следното. Бившият собственик я е внесъл от Германия с някакво спортно окачване /червени пружини и спортни амортисьори/ с което колата има страхотна стойка на пътя и е много стабилна но вози страшно твърдо. Просто в нашия регион пътищата са в ужасно състояние и карането с такова окачване е ужасно изживяване. Искам да сложа стандартно окачване и мисля да взема втора употреба. Страховете ми са да не би да се вкарам в някой филм с непрестанни ремонти по окачването понеже със сегашното нямам никакви проблеми освен твърдата возия. Какво ще ме посъветвате вие като дългогодишни собственици на марката, да си се друсам със спортното или да взема старо стандартно окачване.
×
×
  • Create New...