Jump to content

Quatro2.8

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Quatro2.8

  • Рожден ден 3.02.1990

Друго

  • Kaра
    Audi 2.3 20v 7a

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Quatro2.8's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. колеги търся да си закупя лостчета за фаровете на старто ауди 80 купе квадратните с 4 лостчета ,ако не някои който може да ми да де за ауди б4 с облите но заедно с буксите
  2. колеги дига ми се рязко стрелката на оборотите на таблото но само стрелката двигателя си работи добре ,но както седи на празен ход и скача на 4хил. а мотора си седи на нормалните 900-1000 оборота .Знам че проблема е електрически но ,ако някой знае кое реле или маса да пипна зада не миправи такива проблеми.Те не са сериозни проблеми но са изнервящи
  3. а примерно ако сложе турбина KKK 26 na 0.2 бара ще има минимален ефект но задоволителен ,така мисля както на MC1 motora
  4. подобро спиране ми трябва .иначе съм с 17-ки
  5. Някой може ли да ми каже това реле за какво служи.каква точно функция изпалнява с 12 пина е .И дали може да се побългари с нещо друго . намира се под волана с две квадратни-свързани букси .
  6. Здр колеги търся да си закупя Спортно окачване за Ауди купе куатро 1990г ,Търсих из сайтовете но не можах да намеря .
  7. Здр колеги .Искам да питам дали някой е сменял апаратите на ауди куатро от 245мм-ви на някой с поголеми дискове.Ако може да ме по съветвате от какви Аудита може да паснат и дали трябва да се прави нещо допълнително.
  8. колеги ако може да ми помогнете с малко информация .Имам проблем с ел стаклата ,левия фар , понякога халогените и авариините на мото ауди 80 Купе, но най честп авариините .Даже и в момента не мога да си дигна стаклата и прекапва доста .
  9. губили ти се течност.ако ти се губи или ако не пробвай да смениш цялата течност ..
  10. Спирачни системи дискове и накладки ,сп.маркучи ,течности, на фирма АТЕ спредиално 20% намаление за членовете на Аудо клуб .
  11. Мога ли да те питам нещо. Има ли модели от тези 5 цилиндровите на който буталата не са ковани завотски а са обикновенни ....защото мисля да си турбинирам 7а мотора .
  12. Quatro2.8

    Спортни дискове

    Благодаря за информацията
  13. Здравейте колеги . От каде мога да си купя спортни нарязани дискове за аудо 90 купе на 276мм с четери дупки .Ас работя в магазин за части и немога да намеря .Да ми кажете някой сайт?
×
×
  • Create New...