Jump to content

d100ilov

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

d100ilov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, имам същият проблем. Дайте някакви координати на човек, който презапоява таблата. Благодаря.
  2. Колеги във връзка с шума , установихте ли нещо вие, защото при мен се получи пак.
  3. Долях малко дот да е почти до максимума. Лампата не свети вече но пак го има стърженето отпред. Ще погледна накладките и ще ги сменя. Благодаря!
  4. Здравейте. Преди два дни започна да ми светка периодично лампата с удивителна. Проверих течността, в нормата е. Когато натискам спирачка се чува едно шумене сякаш отпред вдясно. Лампата светка през 5-6 мин. Дайте съвет какво да гледам. Благодаря!
  5. При мен шума си беше все едно има дупка между краката на пасажера. След смяната на скоростната кутия няма нито шум, нито стържене, нито нищо, всичко е ОК. Проблема си беше в скоростната кутия .. нямаше масло. Пробвах да сипя масло и една добавка сложих, но не се оправи и взех скорости втора ръка и сега заспа.
  6. Да, смених скоростната кутия и съединителя и всичко се оправи..
  7. Здравей, търся скоростна кутия за ауди 80 B4, кутията е с код CCF. Също така и този маркуч.
  8. Като цяло проблема при мен е главно, когато е на скорост .. когато е на свободна е точно това стържене, за което казваш и ти .. Иначе по предницата на скоро сменявах някой неща, но нищо не се е променило. Като цяло шума все едно е точно в кракана на човека до шофьора.. Мисля, че са скоростите, тия дни мисля да купя една скоростна кутия и да видим...
  9. Като изключа от скорост шума изчезва, ама пак се чува някакъв шум, който и той не е ок.. все едно име дупка в колата
  10. Ок, а как точно се сменя маслото ?
  11. А дали е възможно да няма масло в кутията ?
  12. Ок, може ли да ме посъветвате къде да отида ?
  13. Здравейте. Карам Audi 80 2.0, няма газ. Двигателя е ABK, скоростите са CCF. От известно време (около месец) се чува един странен шум в купето, по-точно в краката на пътника на предната седалка. По магистралата със скорост 120 км шуми много и е адски неприятно да се движи човек с тоя шум. Като изключа от скорост например спира да шуми, чува се само звук все едно прозорците са леко отворени (шума на вятъра).. Гледах го от долу, точно там е катализатора на гърнето, но ми се струва че там е празно. Гледах да няма някакви дупки по самото шаси, няма нищо.... Посъветвайте ме къде да отида да го погледнат или какво да направя .. много е неприятно така
×
×
  • Create New...