Jump to content

High

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 3.0 TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

High's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. High

    ABS Модул A6 3.0 TDI

    Извинявам се че толкова се забавих но бях зает... Ами ще отида и в някой друг сервиз за да потвърдят че е модула и да ми дадът номера. След което разбирасе ще пробвам с ремонт първо ако не със втора употреба. И друго разговарях със един познат който ми каза да си проверя акумолатора защото можело ако е почти заминал да не предоставя достатъчно електричество до модола и от там да го отчита като грешка, отидох да ми го замерят и се оказа че е на 75% но знам ли ... K. Valchev ще проверя и бушоните
  2. High

    ABS Модул A6 3.0 TDI

    Здравейте! Проблемът е следния от известно време започна да изключва ABS и ESP едновременно с индикация BREAK зачертана с червена линия прави го по всяко време независимо дали е работила колата или при палене в движение, гасне само понякога след ново запалване изчезва общо взето когато си реши изключва системите и си ги пуска. Отначало го правеше по рядко сега доста зачести. Посетих Порше София (там обикновенно поддържам автомобила) след направената диагностика казаха че проблема идвал от АБС модул в който една от платките си заминала след което казаха че трябвало да се смени целият модул и обявиха една доста космическа сума за нов модул. Та въпроса ми е следния има ли някакъв вариянт да се вземе 2ра упореба и да се отремонтира или дори да се смени само тази платка която е проблемната. Ако може да ме насочите някаде или да ме посаветвате как може да реша проблема най- лесно, на каква цена горе долу върви втора употреба и т.н. Забравих да спомена колата е 2005г.
  3. High

    AirBag Ауди 100 C4

    Ами мисля че трябва да се изчисти грешката за да може да се отвори при евентуален удар преди карах б4 и светеше лампата за еърбега и приятели ме посъветваха да я изчиста като грешка защото при удар нямало да се отвори.
  4. Мерси за информацията но ако е само за замерване на налягането в турбото какво общо ще има това което ми казаха от порше с играенето на оборотите.
  5. не съм запознат казаха че щяло да почне да мени оборотите само
  6. Здравейте имам питане относно този датчик преиодичко свети лампата за трансмисията ту свети ту не отидох в порше и ми направиха пълна диагностика а съм собственик на автомобила от скоро и е проверявана цялосно даже в два сервиза стигнаха до заключението за този датчик и ми казаха че за момента не било сериозно и не ми дадоха кои знае колко обстойна информация относно този датчик единствено за симптомите които трябва да очаквам в бъдеще и в последствие смяна. Та искам някои компетентен да ми обясни за какво става въпрос какво да очаквам в бъдеще и дали въобще да чакам какво представлява горе доло колко ще струва евентуална смяна и тнт.
  7. High

    Снимки на А6 4F

    Ето малко снимки и от мен
×
×
  • Create New...