Jump to content

blagovest matanov

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от blagovest matanov

  1. В менюто на климатроника на 1-ви канал стойността е 4.3 не съм сигурен това ли е, и стойностите на останалите канали не ми говорят нищо. Ако трябва да проверя още нещо, моля те да ми напишеш точно кой канал да гледам, за да си запиша стойностите.
  2. Днес пътувах до Тетевен и си поиграх с парното. Все едно копчетата са тотално разбъркани. Ням никакво значение температурата как е настроена - винаги духа топло, но когато е на Lo и не е натиснато нито едно копче за посока на духане отгоре започва да духа топло. В това положение ако натисна да духа отгоре студено. Когато температурата е настроена на Hi отгоре въобще не духа. Моля ви за съдействие. Дали може през vagcom може да се настрои това и ако да дали има някой с vagcom в Пловдив?
  3. Здравейте, парното ми не работеше и съответно най-после оставих колата за смяна на радиаторчето и тапициране на клапи. Обаче отново има проблем. С климатроник съм и когато е натиснато копчето, за да духа напред всичко е перфектно, духа топло и затопля доста бързо. Но когато натисна да духа към прозореца или в краката напред започва да духа студено, а към прозореца или съответно в към краката въобще не духа. Същото е и когато не е натиснато нито едно от копчетата за посоката - напред духа студено и никъде другаде не духа. Дори и като затворя ръчно предните клапи от никаде другаде не духа. Моля ви за идеи. Надявам се да не трябва да я оставям пак и да трябва да я отварят.
  4. Повече от две, три секунди не мога да си държа пръстите на тях. И двете еднакво парят. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Проблем с неработещи клапи или това, за което четох - претапициране на клапи. Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Парното ми изчезна тотално. Колата е А4 В5 97 г. Няма никакво значение на каква температура е настроен климатроника - от всички отвори духа студено. Проверих тръбите, които влизат вътре в купето и двете са горещи, което ме навява на мисълта, че радиатора работи, понеже едната трябва да е входяща, а другата изходяща и ако и двете са горещи значи има циркулация. Моля дайте идеи от какво може да е проблема.
  7. Колега, можеш ли да ми кажеш цена за Audi A4 1.8T '97 за пълен комплект ремъци ( ангренаж, пистов, климатик) ролки, водна помпа, обтегач с някакво буталце, или нещо такова, не съм много сигурен, че не съм много запознат. Трябва ми всичко, което е необходимо за обслужване, без масло и филтри. Благодаря
×
×
  • Create New...